Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak pierwotny wątroby u mojego taty. |
aniutka34
Odpowiedzi: 98
Wyświetleń: 47068
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-06-14, 09:59 Temat: Rak pierwotny wątroby u mojego taty. |
Marynka napisał/a: | Mam dokumentację ale tata gorzej sie czuje... Wsystko go boli, lekarz stwierdził że zbiera się woda, wątroba powiększona.. |
Marynka, bardzo mi przykro, że tak u Was wygląda sytuacja, że Tatę boli A czy byłaś na tej konsultacji u innego onkologa?
Trzymaj się, pozdrawiam
Ania |
aniutka34
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-04-28, 10:32 Temat: Rak pierwotny wątroby u mojego taty. |
Marynka, jak u Was teraz sytuacja wygląda ? Pozdrawiam ciepło,
Ania |
aniutka34
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-04-16, 10:42 Temat: Rak pierwotny wątroby u mojego taty. |
Marynka, przykro mi ...
u mojego Taty również nexavar przestał chyba działać
brał 15 cykli ... |
aniutka34
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-11-05, 19:08 Temat: Rak pierwotny wątroby u mojego taty. |
Marynka napisał/a: | Rozumiem czyli to zupełnie inna sprawa.Interesują mnie jednak skutki uboczne przyjmowania leku. Mój tata chudnie i nie wiem dlaczego.
Myślę że to bardziej jego psychika- jest kompletnie zrezygnowany.
Dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam
Aha co to znaczy 10 cykl ? ( cykl to 3 miesiace?) |
10 cykl- 10 miesiąc
Skutki uboczne u mojego Taty: zespół ręka-stopa, wypadanie włosów, brak apetytu, skoki ciśnienia, objawy te były nasilone przez pierwsze pół roku stosowania leku, od jakiegoś czasu są coraz mniejsze
A bierze Twój Tata coś na apetyt? |
aniutka34
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-11-03, 20:55 Temat: Rak pierwotny wątroby u mojego taty. |
Tak, mój Tata nadal bierze nexavar.
Właśnie rozpoczął 10 cykl.
Ale leczy raka nerki,nie wątroby. |
aniutka34
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-11-03, 16:08 Temat: Rak pierwotny wątroby u mojego taty. |
Marynka, mój Tata nie chudł, ale również przez dłuższy czas nie czuł w ogóle smaku potraw.
A że jest drażliwy, to chyba nie ma się co dziwić...na to akurat to raczej całokształt wpływa... |
|