1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: izowita - komentarze |
alaslepa
Odpowiedzi: 58
Wyświetleń: 16918
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-23, 21:55 Temat: izowita - komentarze |
izowita napisał/a: | Mnie też już nie podpowie podpowie jak zrobić rosół, sos... Na szczęscie ja to mam we wspomnieniach bo to własnie tata uczył mnie tych dwóch rzeczy gotować. |
Mój tata też mnie uczył gotować rosół i sosy( i jeszcze pare innych dań). Jak zrobię sosik, to mama i mój mąż mówią, że tatuś byłby ze mnie dumny bo smakuje jak jego. Jednak rosół mi nie wychodzi, jest dobry, ale smak jest inny niż tatowy. W takich momentach brak mi go.
Tata zmarł w grudniu 2010, przez pierwsze 6 miesięcy to do mnie nie docierało, dopiero po tym czasie jakoś lżej się zrobiło na duszy. Najgorsze są wszelkiego rodzaju rocznice, a najgorsza rocznica śmierci( 1 i 3 grudnia, 1-ego nastąpiła śmierć mózgu, 3-ego przestało bić serduszko).
Chore przepisy- gdyby od taty pobrano organy do przeszczepu to datą śmierci byłby 1, nie pobrano ich więc datą jest 3 grudnia.
W tych dniach ból po stracie tatki jest wielki, niemalże taki sam jak w dniu jego odejścia.
Staram się myśleć tylko o tych pięknych naszych wspólnych chwilach, i tego Tobie też życzę. Wiem że nasi bliscy tego by chcieli, wierzę w to.
Pozdrawiam |
|
|