Autor |
Wiadomość |
Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
agnieszka39
Odpowiedzi: 436
Wyświetleń: 126676
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-05-17, 16:56 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
Witam
Was wszystkich serdecznie tych których poznałam na zlocie, oraz tych z którymi tylko klikałam. Nie samowite przeżycie, zobaczyć wiele osób na własne oczy, wcześniej wyobrażając ich sobie zupełnie inaczej . To spotkanie dało Nam możliwość porozmawiania o rzeczach ważnych i mniej ważnych. Moi kochani pozdrawiam Was wszystkich wraz z mężem Adamem.
A .....
Ja dopiero dziś wróciłam z tego pięknego miejsca Żegiestowa, nic i nikt nie odbierze mi tych wspaniałych chwil jakie tam spędziłam z Wami oraz moim mężem. Zostając tam dłużej zakochałam się w Popradzie, śpiewie ptaków i ciszy. To właśnie ta cisza w ciszy tak bardzo była mi potrzebna, aby mnie ukoić. Nie zliczone razy i nie zliczony czas jaki spędziłam spacerując nad brzegiem rzeki pozwoliły mi odnaleźć we wspomnieniach najcudowniejsze chwile mojego życia.
Dziękuję. |
agnieszka39
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-05-10, 09:23 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
Krysiekn damy radę ze wszystkim i rzeczy pomieścimy wszystkie i my też się zmieścimy. Chyba ??? |
agnieszka39
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-05-10, 07:28 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
Ja zabieram po drodze z Katowic dwie duszyczki, także miejsc brak nawet w bagażniku, ponieważ nie wiem jaka będzie pogoda biorę wszystko .Siedzę jeszcze w pracy jak na szpilkach. Buziaki i do zobaczenia |
agnieszka39
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-05-09, 14:21 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
Gazda a pogoda zamówiona, bo skoro te kremiki i balsamiki to rozumiem że słońce ma być. A o temperaturę się nie martwię bo tyle Nas będzie że będzie goroąco !!! |
agnieszka39
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-05-08, 13:58 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
Gazda ja chyba będę miała wolne miejsce jadę w piątek skoro świt ruszamy, piszę chyba jedno wolne bo zabieramy już chyba jedną osobę. Jeszcze nie wiem ale jak coś masz do mnie numer telefonu to daj go osobie zainteresowanej. W związku z tym że mamy kawałek drogi to my ze Szczecina ruszamy około 5.00 rano objazdówką przez Katowice, sądzę że będzie dobrze im wcześniej tym lepiej. Ale czekam na potwirdzenie.
To tyle co mogę na tą chwilę napisać.
|
agnieszka39
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-05-08, 12:53 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
Chętnych nie powinno brakować, tyle niespodzianek się szykuje i dobrej zabawy że pokoi powinno zabraknąć.... .Nie mogę się doczekać, jazdy i już się cieszę że zobaczę Was na własne oczka ..... |
agnieszka39
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-05-07, 11:51 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
Tak Tak Nika to przez te wredne małe kalorie . |
agnieszka39
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-05-07, 09:39 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
to widzę, że wszyscy się pakują,
Gazda to będziem naciągać te "ubranka" tylko żeby nie popekały bo bez będę musiała latać, i co Mój Pan Mąż zamknie mnie w bagażniku auta i wywiezie prosto do Popradu wywali .
I co dam mu szansę na zmianę na nowszy model , jeszcze nie ................ |
agnieszka39
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-05-05, 11:29 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
Czy już się pakujecie wszyscy , bo nikogo dziś nie ma ?
Ja już prawie, tylko jeszcze lecę jakieś stroje kąpielowe poprzymierzać bo moje przez zimę się skurczyły. Dziwny materiał prawda? |
agnieszka39
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-05-04, 07:34 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
Gabi, szoda. Mam cichą nadzieję, że mimo wszystko się poznamy jak jesteś dość blisko. Buziaki i zdrówka.
Jo_a A jedziemy przez Niemcy, Katowice , Kraków (autostradą) jeśli chcesz szczegóły to mojej trasy to wieczorkiem lub jutro z samego rana napiszę bo dokładnie nie wiem.Choć pierwszy raz nie jadę to ja kierowcą nie jestem i takie szczególy zawsze mi umykają. Ale jak coś to zapraszam. |
agnieszka39
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-05-03, 10:38 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
Witam Wszystkich sersdecznie!!!
Dawno mnie nie było na forum , ale pragnę poinformować głośno że jadę na zlot i już dawno mam wszystko zaklepane. I jeśli ktoś z okolic Szczecina chciałby się zabrać ze mną i z mężem moim pierwszym i z psinką samochodem, to chętnie weźniemy taką owieczkę. Mój numer telefonu to tajemnica ale jak coś to zajrzę na pocztę jutro z samego rana i oddzwonię.
Jak ja się strasznie cieszę, żę jadę " już się zaczynam pakować!!! |
|