1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Niedrobnokomórkowy, płaskonabłonkowy rak płuc początek walki |
agni5
Odpowiedzi: 67
Wyświetleń: 59617
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-02-07, 09:32 Temat: Niedrobnokomórkowy, płaskonabłonkowy rak płuc początek walki |
madziap , niestety zdarza się to samo...Mój tata miał też drugi niezależny nowotwór, wykryty prawie dwa lata od pierwszej diagnozy... |
agni5
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-15, 22:26 Temat: Niedrobnokomórkowy, płaskonabłonkowy rak płuc początek walki |
madziap bardzo mi przykro....Myślałam,że Wam się uda....W tym samym okresie dołączałyśmy do forum....
Z tego co się orientuję Tata nie będzie mógł być drugi raz napromieniany jeśli wtedy przyjął radykalną dawkę.... |
agni5
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-28, 21:39 Temat: Niedrobnokomórkowy, płaskonabłonkowy rak płuc początek walki |
To super wieści, oby tak dalej.Cieszę się razem z Tobą. Dobrze,że w ośrodku gdzie leczy się Tata nie oszczędza się na badaniach kontrolnych... |
agni5
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-11-06, 22:37 Temat: Niedrobnokomórkowy, płaskonabłonkowy rak płuc początek walki |
Madziap co u Taty? Jak badania kontrolne? Dawno nie pisałaś...... |
|
|