Autor |
Wiadomość |
Temat: Agaz - komentarze |
agnes2121
Odpowiedzi: 33
Wyświetleń: 13258
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-03-20, 12:12 Temat: Agaz - komentarze |
Agaz napisał/a: | zastanawiam się czym sobie zasłóżyłam ze osoby które kocham najbardziej na świecie odemnie odchodzą i to w tak okrutny sposób.... | niczym sobie nie zasłużyłaś, nie myśl tak nawet... takie jest życie, często pod górkę. Nie zmienimy tego. Często ludzie zadają sobie pytanie...dlaczego ja, dlaczego moje dziecko, dlaczego mój rodzic...jesteśmy żli na cały świat, ale to nic nie zmieni...musimy w tym trwać, choć ciężko. Pozdrawiam.aga. |
agnes2121
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-02-08, 23:40 Temat: Agaz - komentarze |
Aga, moja mama jest dziś po piątej chemii. Nie wiemy, czy to da coś jeszcze. Podobno cztery chemie mają największe znaczenie....jak będzie u nas , nie wiem...jeszcze szósta chemia (może nic nie dać), a potem tomografia, która wszystko pokaże Takie podłe życie jest...musimy jakoś żyć dalej, choć trudno jest Aga tule..... |
agnes2121
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-16, 15:42 Temat: Agaz - komentarze |
WitajAgaz, Agaz napisał/a: | Utrzymuje się regresja zmian w płucu prawym.. | dobra wiadomość Pozdrawiam i ściskam Was z całych sił |
agnes2121
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-12-22, 10:44 Temat: Agaz - komentarze |
Witaj Agaz, miło czytać, że u Was dobrze. Pozdrawiam cieplutko |
agnes2121
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-11-23, 21:44 Temat: Agaz - komentarze |
Witaj Agaz, miło czytać, że Twój Tata ma się dobrze Nie martw się przyszłością, żyj dniem dzisiejszym . Trzymam kciuki |
agnes2121
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-11-17, 13:38 Temat: Agaz - komentarze |
Agaz, ja też chwilami nie daję sobie rady. Musimy żyć dniem dzisiejszym i korzystać z chwil spędzonych z bliskimi. Twój Tata musi być wspaniałym i silnym człowiekiem jeżeli nie poddaje się tej chorobie. Tak trzymać W mojej rodzinie to nie pierwsza walka z nowotworem i wiem, że trzeba być silnym. Brat mojego męża zachorował w wieku 20 lat na złośliwy nowotwór (miał nowotwór jądra z przerzutem do płuc), walczył dzielnie i wygrał. Dwie siostry mojej Mamy nie miały tyle szczęścia i umarły (jedna na raka piersi, druga na raka jelita grubego), trzecia siostra Mamy jak na razie wygrała bitwę z rakiem piersi. Przepraszam, że tak się rozpisałam.....Pozdrawiam. |
agnes2121
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-11-17, 12:12 Temat: Agaz - komentarze |
Witaj Agaz, moja Mama też ma raka drobnokomórkowego płuc (niestety z przerzutami do mózgu). Nie martw się następną chemią. Po pierwszej czuł się dobrze( moja Mama zniosła bardzo żle), to może drugą też zniesie nieżle. Jak widzisz, każdy reaguje troche innaczej. Trzymam kciuki za Twojego Tatę i za Ciebie także Moja Mama idzie na drugą chemię 29.11.Pozdrawiam. |
|