1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
agamaz
Odpowiedzi: 231
Wyświetleń: 53290
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-09-04, 20:36 Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
Jak dobrze Bożenko ,że tryskasz humorem , że wszystko poszło ok ( a jakby miało inaczej zresztą:-D ).
Pan doktor widocznie chce jeszcze po przebywać w tak miłym towarzystwie jakim jest Twoja osoba. Stąd ten pobyt do jutra .
Serdeczności |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-09-02, 11:07 Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
Kciuki masz zapewnione .
Pozdrawiam |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-08-31, 17:49 Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
Bożenka napisał/a: | .Jestem taka z siebie dumna jakbym skoczyła z ....hmmm kochani mam na myśli zawieszoną wysoko linę spadającą w dół, zakończoną wrzeszczącym człowieczkiem wiszącym głową w dół. | |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-08-30, 10:13 Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
Witaj Bożenka
Od dłuższego czasu czytam Twój wątek .Jesteś bardzo pozytywną osobą.Dzielnie i z wielkim poczuciem humoru "walczysz" z chorobą.Dawno nie udzielałam się pisemnie na forum ale śledzę losy swoich współtowarzyszy.
Co do dojścia do normalności to zobaczysz jak szybko przyjdzie z Twoim nastawieniem do "chorowania" nawet się nie obejrzysz jak będziesz śmigała miedzy półkami sklepowymi Pozdrawiam ,miłego dnia. |
|
|