Autor |
Wiadomość |
Temat: alaslepa - komentarze |
agamaz
Odpowiedzi: 59
Wyświetleń: 19795
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-12-31, 12:37 Temat: alaslepa - komentarze |
Alu przyjmij wyrazy współczucia |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-11-12, 15:23 Temat: alaslepa - komentarze |
alaslepa napisał/a: | tym razem się nie myliłam. |
Brawo,brawo jak dobrze się nie mylić szczególnie w pozytywnych wiadomościach.
I niech ten problem będzie z bani nie na jakiś czas tylko na stałe . |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-29, 20:29 Temat: alaslepa - komentarze |
Wiadomości takie jak ta czyta się z wielką przyjemnością Alu
Cieszy jak wiadomo,że leczenie idzie w dobrym kierunku .
Oby dalsze leczenie przynosiło same pozytywne rezultaty . |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-27, 15:39 Temat: alaslepa - komentarze |
Witaj Alu alaslepa napisał/a: | est regresja, jest radość że raczysko nie idzie do przodu. | To bardzo dobra wiadomość alaslepa napisał/a: | Czy będzie radioterapia?- trzeba czekać do środy, znowu czekanie . | Tu niestety niczego się nie przeskoczy alaslepa napisał/a: | Żeby nie myśleć o tym co będzie, |
alaslepa napisał/a: | chyba dziś znieczulę procentami. | bardzo dobra myśl przy sobocie
Przyjemnego czasu |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-25, 14:25 Temat: alaslepa - komentarze |
alaslepa napisał/a: | Mój kochany mężuś jest niezastąpiony, | nie ma to jak móc liczyć na drugą osobę to bezcenne.
Czekamy na wieści. |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-25, 13:42 Temat: alaslepa - komentarze |
Trzymam .Powodzenia. |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-23, 19:58 Temat: alaslepa - komentarze |
Hej Alu
Nie zamartwiaj się tym,że mama je dość dużo a nie tyje.To o niczym nie świadczy , a przynajmniej nie o czymś złym.Widocznie tak musi być.
Ja ostatnio też dość dużo "wsuwam " - nadrabiam zaległości z okresu nie jedzenia i też waga stoi w miejscu
Życzę Twojej mamci dużo zdrówka i oby apetyt dopisywał Jej cały czas.
Pozdrawiam i zostawiam coś do posłuchania http://www.youtube.com/watch?v=x0I6mhZ5wMw |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-19, 18:12 Temat: alaslepa - komentarze |
Hej Alu
Może mężczyźni w pewnych sprawach inaczej myślą niż my kobiety.
Ale jedno jest pewne ,że nie wszystkich można sadzić do jednego wora.Przykładem Twój mąż ,który opiekuje się Twoją mamą tak jak mu serce karze.
Wiem też ,że kobieta jest motorem każdego domu .W takim razie jakie z Twoich bratowych są ,matki,żony,kobiety?
Skoro nie dopilnują tego aby jeden z drugim chorą matkę odwiedził. A dlaczego One Tobie nie pomogą? Kiedyś będzie płacz i zgrzytanie zębów.Przepraszam Alu za moje słowa ,ale złoszczą mnie tacy ludzie.
Ciekawa jestem czy wczoraj miałaś okazję zjeść świeżą rybę.
Pozdrawiam i życzę dużo siły w walce z chorobą mamusi |
|