1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Wydzielony z wątku UMIERANIE (...) - kondolencje |
agamaz
Odpowiedzi: 264
Wyświetleń: 70972
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-07-06, 19:42 Temat: Wydzielony z wątku UMIERANIE (...) - kondolencje |
agatag |
agamaz
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-06-26, 10:20 Temat: Wydzielony z wątku UMIERANIE (...) - kondolencje |
AsiA
Niech odpoczywa w spokoju Twoja Mamusia |
agamaz
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-06-24, 16:43 Temat: Wydzielony z wątku UMIERANIE (...) - kondolencje |
Nikt z nas nie zna dnia ,ani godziny.Ale to oczekiwanie na rychłe odejście kogoś kto jest nam najdroższy na świecie -jest okrutne.
Czerpcie z tych ostatnich chwil spędzonych ze swymi bliskimi jak najwięcej.Zachłystujcie się ich widokiem.To nie zapomniane chwile,będą towarzyszyć Wam,mi, nam na zawsze.
Asiu -łączę się z Tobą w Twoim bólu. |
agamaz
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2012-05-19, 19:09 Temat: Wydzielony z wątku UMIERANIE (...) - kondolencje |
JustynaS1975 napisał/a: | Mądrość Syracha, bardzo mądre |
friend-dziękuję.
Jak jeszcze kilka razy przeczytam to może w końcu ukoi to moje rozkołatane serce.
friend napisał/a: | Niby wszystko wiem, ale dobrze czuje sie tylko w domu. | Za nie cały miesiąc będzie rok jak odeszła moja córcia a ja jak odludek,najlepiej mi w swoim własnym domku.
friend
Trzymaj się dzielnie masz wielkie zadanie do spełnienia,musisz być 2w1
Byłam w wieku Twojej starszej córki jak moja mama odeszła doskonale to pamiętam . Wiem z czym będziesz musiał się borykać.Jeśli mogę coś podpowiedzieć,pomóc proszę napisz na priv.
Pozdrawiam. |
|
|