1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 10
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rak jajnika, liczne guzy
agamaz

Odpowiedzi: 440
Wyświetleń: 291154

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2014-09-08, 18:15   Temat: Rak jajnika, liczne guzy
::rose::
agamaz

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2012-05-13, 10:01   Temat: Rak jajnika, liczne guzy
Witaj Fraszka
Jutro przed chemią zrobią Ci powtórne wyniki (tak mi się wydaje ) i wtedy lekarz zdecyduje jeśli jest to niewielkie wahanie od normy powinnaś dostać chemię.
Trzymaj się. :flow:
agamaz

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2012-05-06, 17:32   Temat: Rak jajnika, liczne guzy
Żadnych badań Ci nie robił tylko ot sobie zapisał leki.Zresztą tą maść można bez recepty kupić to taka najbardziej pospolita sprawa na infekcje pochwy.
Ani nie pomoże ani nie zaszkodzi.
Czujesz się lepiej ,to znaczy "czuj" był dobry.
Pozdrawiam.
agamaz

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2012-05-05, 16:44   Temat: Rak jajnika, liczne guzy
Witaj fraszka33 _littleflower_

Z tego co zrozumiałam to lekarz stwierdził u Ciebie zapalenie pęcherza skoro przepisał To leki.
A clotrimazolum globulki czy maść?
Jeżeli mniej boli to znaczy,że, leki zaczęły działać :) to dobry znak.
Pozdrawiam słonecznie :sun:
agamaz

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-11-02, 21:42   Temat: Rak jajnika, liczne guzy
gaba ma rację o jakim wzroście Ty mówisz?
Co byś powiedziała o 105 w tej chwili .
Paniki nie sieję.
Pozdrawiam.
agamaz

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-09-09, 09:25   Temat: Rak jajnika, liczne guzy
Witaj o Wrocławiu nic mi nie wiadomo.Ale na pewno robią w Bydgoszczy i Szczecinie.
Koszt prywatnie to 5000.
A lekarze niezbyt chętnie dają skierowania. Jeśli to w naprawdę w bardzo ważnych przypadkach.

Kiedy nasze też dla nas są ważne.
Jak się czujesz?
Pozdrawiam.
agamaz

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-08-30, 17:52   Temat: Rak jajnika, liczne guzy
Marker spada czyli dobrze.
A co do rany to wychodząc ze szpitala pani pielęgniarka podała mi nazwę środka ,którym w szpitalu dezynfekują rany.
W/g mnie bardzo skuteczny.podam nazwę może skorzystasz OCTENISEPT do stosowania na rany,błonę śluzową i skórę.
Mi się po tym bardzo szybko zagoiła rana a cięcie mam wierz mi bardzo duże.
Jeśli chodzi o rivanol to do tego typu ran sie nie stosuje.
Trzymaj się cieplutko A.
agamaz

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-08-28, 10:14   Temat: Fraszka33
Pamiętaj ,że każdy rak jest inny a jak się czyta to sama wiem po sobie co się z człowiekiem dzieje.
Wszystkie diagnozy pasują jak ulał a jak potem przychodzi co do czego to okazuje się,że np.jest dużo prościej ,inaczej.
Czekaj spokojnie na wynik ,zobaczymy con dalej będę robić.
Ja też teraz zaczynam chemię jak mi się uda pozbyć infekcji do środy.
W pierwszym rzucie w zeszłym roku brałam cisplatynę+taxol,pozstałości brak czucia w nogach i rękach.,tzw.neuropatia. Ale to pryszcz.
Teraz mam mieć inną zobaczymy.
Pozdrawiam Cie serdecznie i proszę nie martw się za mocno.

obrazek
agamaz

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-03-22, 18:35   Temat: Rak jajnika, liczne guzy
Fraszka ja też nie mam wyrostka jak miałam operację usunięcia guza to przy "okazji" wyrostek też miałam usunięty nie przypominam sobie nic takiego abym w związku z powyższym nie jadła np.pomidora.I nie stosowałam żadnej diety.Operację miałam pod koniec sierpnia ub.r.Ja jestem za tym abyś jadła to na co masz ochotę :) .
Powodzenia na następnej chemii ja jadę w piątek też do kliniki ale nie wiem co będą mi robili tym razem jedna wielka niewiadoma :cry:
agamaz

PostDział: Nowotwory piersi i ginekologiczne   Wysłany: 2011-03-22, 14:26   Temat: Rak jajnika, liczne guzy
wiesz fraszka ja po chemii to tak jak każdy nie miałam apetytu wcale ale jak przyszła mi ochota na coś to po prostu to jadłam bo wiedziałam ,że jak w tej chwili nie zjem to później na 100% mi się odechce. :!:
Więc dziewczyno nie przejmuj się tym co wolno a co nie wolno ja wychodzę z założenia ,że mi teraz wolno wszystko tylko oczywiście w miarę zdrowego rozsądku.A,że czasami jego brakuje :?ale?: :lol: Pozdrawiam i uszy do góry cieszmy się przyszła wiosna. :lol:

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron