Autor |
Wiadomość |
Temat: soja - komentarze (vf7) |
agamaz
Odpowiedzi: 414
Wyświetleń: 54211
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-27, 10:56 Temat: soja - komentarze (vf7) |
Witaj Soja
Już teraz musisz zacząć przygotowywać córkę do chwilowej rozłąki z Tobą.
Co by potem nie było problemu ani dla Ciebie ani dla Niej.
Niektóre sprawy o które czasami za wcześnie się martwimy same się potem pozytywnie rozwiązują
Tego Ci życzę.
Pozdrawiam |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-10-03, 10:12 Temat: soja - komentarze (vf7) |
witaj Soja
Dobrego dnia Ci życzę,bez żadnych ekscesów.
Jeszcze troszkę i będziesz cieszyć się swoją malutką pociechą.Już bliżej jak dalej.
,pozdrawiam Cię. |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-27, 10:56 Temat: soja - komentarze (vf7) |
Cześć Soja
Pisałaś,że się nie odzywam ,a co się dzieje z Tobą?
Teraz ja jestem zaniepokojona odezwij się co u Ciebie.
Ściskam Cię. Jak maluszek? ,Pogłaskaj Go ode mnie |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-20, 16:07 Temat: soja - komentarze (vf7) |
Ale mi zapachniały te faszerowane pomidorki ,a ciasto??? Pycha..
Muszę wykonać telefon do swojego brata-On jest specjalistą od tego typu dań.
Przywozi mi gotowe tylko zapiekam .A dawno nie robił....
Dziwne ,że takie badania są nie refundowane Nawet jak zleci lekarz trzeba robić odpłatnie?
Cieszy mnie,że badania masz dobre ,a na poprawę hemoglobiny musisz coś sobie zapodać.
soja napisał/a: | mój ojciec wyjechał do Norwegii | czyżbyś miała Go w końcu z głowy?
Jeżeli tak to wreszcie jesteś panią na swoich włościach Głaszcz TOMAKURAGÓRĘ.Ile to czasu zostało jeszcze do powitania?
|
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-19, 13:37 Temat: soja - komentarze (vf7) |
Soja
Nie myśl o jakiś ekstremalnych rozwiązaniach.
Ja wierzę,że szybciutko TOMKURAGÓRA zobaczy świat a Ty będziesz najszczęśliwszą mamusią
Buziaki
[ Dodano: 2012-07-20, 12:34 ]
Dzień dobry Soja
Co tu taka cisza? Jak samopoczucie?
Upały odpuściły to powinno być cacy.
U mnie leje w ogrodach wszystko gnije.Tak lubię ogórki takie prosto z grządki a tu lipa do połowy zgniłe.
Wraz wszystko będzie drogie .
Dobrego dnia |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-17, 13:43 Temat: soja - komentarze (vf7) |
Cześć Soja
Jak tam z Twoim wczorajszym relaksem?
Dałaś radę trochę odetchnąć,malutka nie zdewastowała zakładu ?
Napisz co sobie wymyśliłaś "nowego na głowie",jakiś nowy kolor jaka fryzura? soja napisał/a: | Wogóle to się czasem wkurzam tym olewactwem innych ludzi |
Ja też ,bardzo nie lubię deklaracji,które mijają się z rzeczywistością.
Ja staram się być zawsze słowna ,a jak wiem,ze czegoś nie będę w stanie spełnić to po prostu nie obiecuję.Bardzo mnie to .Na co dzień spotykam się z takimi deklaracjami bez pokrycia .Nie wiem czy nas chorych traktuje się jak półgłówków???
Mnie to zawsze bardzo boli,chociaż powinnam przywyknąć do tego i ,a jednak zawsze takie potraktowanie mnie
Udanego popołudnia |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-15, 14:02 Temat: soja - komentarze (vf7) |
Cześć Soja jak Ci mija niedziela ,jak się czujesz?
Pogoda trochę odpuściła tzn.upały?
U mnie weekend pod znakiem chmur i przelotnego deszczu czasami zagrzmi wrrr
Znając życie to jutro będzie
Buziaki .pogłaskaj TOMAKURAGÓRĘ |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-13, 09:49 Temat: soja - komentarze (vf7) |
Witaj przyszła mamusiu Tomakuragóra.
Świetnie to wymyśliła Twoja córka.Musisz to opatentować .
Na pewno nie powtarzalne
Dobrego dnia |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-11, 15:27 Temat: soja - komentarze (vf7) |
Pocieszną masz córcię,szczera do bólu .
To niezłe masz faktycznie temperatury jak nawet krzewy dostały w przysłowiową kość.Głaskaj maluszka
Pada?Przesyłam Ci od siebie deszcz. |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-11, 09:53 Temat: soja - komentarze (vf7) |
Hej Soju ,co u Ciebie,nie odzywasz się.
Pogłaskaj maluszka ode mnie
Dobrego dnia,pogoda się chyba u Ciebie też zmieniła,powinnaś się lepiej poczuć,czego Ci życzę |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-09, 23:36 Temat: soja - komentarze (vf7) |
Soja a Ty o tej porze już w pierzynach? |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-09, 20:27 Temat: soja - komentarze (vf7) |
Soja jesteś szczęściarą ,tak bym chciała dostać malutki znak od swojej Asi.Chociaż wiem ,że czuwa nad nami.Ufam w to.
Burzy też się bała i te ostatnie to jakoś tak jakbym było spokojniejsza
Dziś spotkałam dziewczynę,która przyszła po swoja mamę w szpitalu.Podeszła do mnie ,znałam ją .Opisała sprawę mamy-stan ciężki ,jakbym widziała swoją Asię co przyjechała do mnie ,kiedy leżałam w stanie ciężkim.Powiedziałam, popatrz na mnie ja jestem a mojego dziecka nie ma
Zobacz jak wszystko może w jednej chwili się zmienić ,przecież nie tak miało być!!!
Masz mieć nadzieję do końca. Puki życie trwa trzeba być |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-07, 20:38 Temat: soja - komentarze (vf7) |
Jam ledwo dycham uffffffffff tak jak lubię ciepło- to to jest u mnie bez koszmarne bo jest duża wilgotność powietrza i człowiek jest taki oblepiony
[ Dodano: 2012-07-07, 22:02 ]
Za szybko mi się wysłało oczywiście ściskam Ciebie i |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-06, 12:59 Temat: soja - komentarze (vf7) |
Soja tak się cieszę,ze wszystko ok z maluszkiem,zresztą nie myślałam inaczej miało być dobrze i jest
A żeby było śmieszniej i nas więcej w kółku Magdalen-to ja też mam imię z bierzmowania Magdalena .
Do swego imienia się "przyzwyczaiłam",ale kiedy byłam dziewczynką to taich imion się nie dawało.
Byłam z tego powodu Wołano na mnie drugim imieniem i tak zostało praktycznie do dziś.Niekiedy z tego tytułu wychodzą/wychodziły sprawy które trzeba było odwracać |
agamaz
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-07-04, 23:15 Temat: soja - komentarze (vf7) |
Cioć Agnieszek to na tym naszymkochanym forum bardzo dużo.
A w tajemnicy Wam się przyznam,że nie znosiłam swego imienia.
Teraz "modne" -kiedyś -fanaberia mego taty.Zaczytanego w książkach. |
|