Autor |
Wiadomość |
Temat: mięsak ból biodra |
agamaz
Odpowiedzi: 1317
Wyświetleń: 377242
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-06-04, 11:19 Temat: mięsak ból biodra |
I po wyjaśnieniach
Dzień dobry
Miłego tygodnia. |
agamaz
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-06-03, 19:52 Temat: mięsak ból biodra |
Zuza absolutnie mnie nie uraziłaś .
Nie jestem typem biorącym wszystko "do siebie".
|
agamaz
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-06-02, 21:40 Temat: mięsak ból biodra |
Zuza ja mam trochę więcej lat od Ciebie ale też najchętniej chciałabym pracować a nie" być na łasce" naszego Zusu.Chciałbym być użyteczna ,ale skoro nie ma takiej możliwości to niech mi pozwolą godziwie żyć |
agamaz
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-06-01, 18:37 Temat: mięsak ból biodra |
Czyli możemy się traktować jako weteranki.Tylko na miłość Boga niech będą ludzcy Ci ,którzy nas"przesłuchują".
Fakt ,że "złą pracę wykonali" naciągacze.
Niestety teraz tacy/takie jak my zbieramy żniwa |
agamaz
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-06-01, 17:37 Temat: mięsak ból biodra |
Dziękuję [Zufed ,że opowiedziałaś jak to wyglądało u Ciebie.
Niektórzy opowiadają takie horrory,że faktycznie można mieć niezłego" stracha".
A z drugiej strony w imię czego my się stresujemy? Przecież nic nie wyłudzamy.
A specjalne przygotowania przed komisją? (też to słyszałam ).Jak szłam w zeszłym roku to jak zobaczyła mnie znajoma to powiedziała,abym się wróciła do domu przebrać
Bo jak tak będę wyglądać to renty nie dostanę.Wariacja.Oczywiście nie wróciłam bo nie dość ,że ledwo zipię .To człowiek też chce być trochę do ludzi podobny.
Co ma być to będzie.A nie będę z siebie robić" pajaca".
Miejmy nadzieję,że trafię na równie życzliwych lekarzy.
Co z Twoja raną?jak postępy w gojeniu? |
agamaz
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-06-01, 16:48 Temat: mięsak ból biodra |
Jak dobrze Zufed ,że masz to już za sobą,że przyznali Ci rentę. Stres związany z komisją będzie nam chyba zawsze towarzyszył.
Ja mam mieć komisję za miesiąc w Moprze i już się denerwuję a za niedługo w Zusie co roczna o tej nawet nie chcę myśleć na razie.Jak słyszałam teraz u lekarza jak traktują pacjentów na tych komisjach
Dlaczego to wszystko dla nas chorych jest takie stresujące?
Pozdrawiam. |
agamaz
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-05-27, 19:43 Temat: mięsak ból biodra |
Ha "brygada" się zbiera -powodzenia |
agamaz
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-05-27, 18:09 Temat: mięsak ból biodra |
Zufed ,ja nie do Warszawy.A szkoda bo przy okazji można by jakąś herbatę/kawę zaliczyć w miłym towarzystwie współtowarzyszek" niedoli ".
Pozdrawiam gorąco |
agamaz
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-05-26, 22:12 Temat: mięsak ból biodra |
Będę trzymała kciuki za Was dziewczyny w poniedziałek.
Ja też będę wtedy" trzęsła portkami " bo idę robić wyniki min.markery,które już były dużo ponad normę.
Pozdrawiam |
agamaz
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-05-26, 21:33 Temat: mięsak ból biodra |
Próbowałaś Zuzamyć to nie gojące się miejsce mydłem szarym?
To zaszkodzić nie zaszkodzi a pomóc może.
Przekazuję odwzajemnione pozdrowienia |
agamaz
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-05-24, 21:03 Temat: mięsak ból biodra |
zufedmoja bratowa też tak jak Ty walczyła z gojeniem się rany po zabiegu.
Ta dziewczyna ma niesamowitego pecha jeżeli chodzi o operacje( a przeszła ich wiele za każdym razem z problemami).
Ostatnia jej operacja to usunięcie jajników.W marcu,rana jeszcze nie zagojona.Już jej kilka razy oczyszczali a tam się zrobił otwór i sączy się ropa nie zawsze przyjemna w zapachu.Ostatnie stwierdzenie lekarza musi zgłosić się na oddział pobiorą próbki na bakterię,może czymś ją zainfekowali a teraz umywają ręce.
Życzę owocnego pobytu w CO.Oby skończyło się to dla Ciebie pomyślnie.
Pozdrawiam |
|