1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak złośliiwy skóry, Clark II, Breslow 2,3 mm |
agah2o
Odpowiedzi: 193
Wyświetleń: 56710
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-05-09, 07:59 Temat: Czerniak złośliiwy skóry, Clark II, Breslow 2,3 mm |
Witaj Madzik,
cyt "stawierdzila ze blizna jest paskudna, wypukla. I zaproponowala mi jakis zastrzyk w celu jakby takiego wchloniecia sie tego uwypuklenia. czy takie cos jest tez dostepne w Polsce?
dostalam czas na zastanowienie sie nad tym zastrzykiem. "
Też mam taką brzydką bliznę i lekarz powiedział, że są próby wstzykiwania sterydów ale z marnym skutkiem i on nie poleca .... więc ja postranowiałm nic z tym nie robić - niech sobie będzie brzydka jaka chce- byle gad już nie powrócił. A "pierołami "nie będę suię stresować
pozdrawiam Cię - Agnieszka |
agah2o
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-03-28, 20:08 Temat: Czerniak złośliiwy skóry, Clark II, Breslow 2,3 mm |
madzik-d napisał/a: | Nie schizuje, ja poprostu zle sie czuje.Ale moze to przejdzie.
|
mam to samo - ale na bank to tylko przesilenie wiosenne |
agah2o
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-01-18, 08:03 Temat: Czerniak złośliiwy skóry, Clark II, Breslow 2,3 mm |
madzik - SUPER WYNIKI - BARDZO SIĘ CIESZĘ Czy kazali Ci zrobić jakieś badania usg rtg ? |
agah2o
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-01-17, 09:49 Temat: Czerniak złośliiwy skóry, Clark II, Breslow 2,3 mm |
madzik - trzymam kciuki - musi być dobrze . Znam ten strach , oj znam . Sam zabieg przy tym to pikuś . Trzymaj się ciepło - aga |
agah2o
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-01-12, 19:21 Temat: Czerniak złośliiwy skóry, Clark II, Breslow 2,3 mm |
Witaj,
Myślę , że to sprawa indywidualna , mnie po wycięciu wartownika + 2 towarzyszące nie bolało długo. Ale teraz 2 tyg po wycięciu reszty węzów niestety boli, nie mogę dotknąć wewnętrznej strony ramienia, ręka jest trochę opuchnięta i niestety też boli przy ruchach np. nie mogę podnieść jej całkowicie do góry. Dziś pierwszy raz samodzielnie zdjełam podkoszulek przez głowę - ale z bólem . Nic to najważniejsze, że już po . Teraz lekkie masarze poprawiające przepływ chłonki, delikatne ćwiczenia i będzie dobrze. |
|
|