1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: izowita - komentarze |
absenteeism
Odpowiedzi: 58
Wyświetleń: 16918
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-11-14, 20:02 Temat: izowita - komentarze |
kniegini napisał/a: | A może czas, aby Administratorzy wypowiedzieli się w temacie wpisów, które pacyfikuje jo_a, wówczas wiedziałybyśmy na "czym stoimy". |
Wielokrotnie wypowiadaliśmy się w temacie.
kniegini napisał/a: | jo_a, - Ty mi tylko powiedz, dlaczego tak bardzo denerwują Cię wpisy osób, którym zmarli bliscy .Przecież nie musisz ich czytać. Nie jesteś Moderatorem, więc nie musisz nic z tym wpisami robić. Nigdzie ich szufladkować. Zauważyłam, że admini umieją sobie sami poradzić z nietrafionymi wpisami. |
Zarówno od jo_a, jak i od innych użytkowników otrzymuje zgłoszenia postów, które powinno się przenieść czy usunąć, za co jesteśmy wdzięczni - każda taka pomoc jest dla nas nieoceniona.
kniegini napisał/a: | kmis757 napisał/a: | okazać poprzez rozmowę, pomoc onkologicznym i dzięki Wam za to. Ale nie powodujcie w nas niepotrzebnego stresu. Nie przypominajcie nam, że Śmierć czai się... my dobrze o tym wiemy... wiemy to lepiej od Was. |
- bo może tutaj jest racja, tylko wtedy Admini muszą to jasno powiedzieć lub co więcej ując w regulaminie. |
Nie bardzo rozumiem, szczerze mówiąc, co mielibyśmy ująć w Regulaminie. Obowiązek zachowania wrażliwości w stosunku do osób chorych? Obowiązek myślenia? Zastanowienia nad tym, co się pisze i gdzie?
Proponuję zapoznać się z tym postem.
Jolana napisał/a: | A może przydałby się dział - po stracie lub o innej nazwie ? - z myślą dla osób w okresie żałoby... |
Nowy dział wymaga:
a) opracowania go programistycznie tak, by wkomponować go w dotychczasową formułę Forum - wynajęcie informatyka kosztuje
b) miejsca na serwerze, które go pomieści - miejsce to jest płatne, trzeba za nie regularnie płacić
c) osób do nadzorowania działu, moderowania go - my przy obecnym składzie kadry naprawdę ledwo dajemy radę z ogarnianiem tego wszystkiego, a zapominacie chyba, że oprócz Forum działa również Fundacja, która także aktywnie działa i na to też przeznaczamy swój wolny czas ; poza tym wszyscy pracujemy zawodowo, mamy swoje domy i rodziny
Pomijam już fakt, że w nazwie Forum i Fundacji jesteśmy ONKOLOGICZNI - nie umniejszam w żaden sposób cierpienia osób po stracie, bo sama straciłam bliskie osoby i wiem, jak to boli. Jednak nie jesteśmy w stanie zajmować się wszystkim. Są fora zajmujące się chorymi na raka, są i takie dla osób po stracie - internet pomieści wszystko, ale w tej sytuacji mnożenie bytów wydaje się nieuzasadnione.
Nasze stanowisko było już wielokrotnie przedstawiane - co miało zostać wytłumaczone, zostało, kto miał zrozumieć, ten zrozumiał, a kto nie zrozumiał do tej pory, pewnie i tak nie zrozumie. Ja swój wolny czas wolę poświęcić na pomoc pacjentom niż na ponowne tłumaczenie (się?), także z mojej strony EOT. |
|
|