1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: rak płaskonabłonkowy |
Ulax
Odpowiedzi: 86
Wyświetleń: 29404
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2018-06-10, 07:34 Temat: rak płaskonabłonkowy |
... tak mi przykro |
Ulax
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2018-03-09, 14:43 Temat: rak płaskonabłonkowy |
Ewka, jak ja Cię rozumiem. Chciałabym Cię pocieszyć ale chyba nie umiem, sama ze sobą nie daję sobie rady. To mnie lekarz powiedział że są przerzuty do OUN a potem musiałam powiedzieć mamie że mój kochany tatuś umiera.
A mój tata jest pełen nadzieji, entuzjazmu, on myśli że wszystko jakoś będzie, zwłaszcza, że guz w płucach pięknie się zmniejszył.
Z mamą przestałam sprawę woalować to powiedziała siostrze że jej przykro, że mówię o tej śmierci.
Więc przestałam mówić cokolwiek. Jestem, wspieram, załatwiam co mogę, ile mogę pomagam przy opiece.
Życzę Ci siły i wytrwałości. Bądź z rodzicami, wspomagaj, uśmiechaj się do nich a płacz w kącie żeby się oczyścić i móc znów pomagać ze zdwojoną siła. Powodzenia Ewcia. |
Ulax
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2018-03-09, 12:20 Temat: rak płaskonabłonkowy |
Ewka,
Na zaparcia jest taki proszek w saszetkach do rozpuszczenia. Podaje się go np przed operacjami zamiasy lewatywy. Tylko nie pamiętam nazwy, koniecznie zapytaj lekarkę z HD.
U mojego taty ten proszek plus czopek i raz czasem dwa razy na tydzień mamy sukces.
Spróbuj.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Madzia70: 2018-03-20, 21:11 ]
Fortrans.
|
|
|