1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Półmisek antyrakowy |
Richelieu
Odpowiedzi: 137
Wyświetleń: 62686
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2015-05-12, 20:12 Temat: Półmisek antyrakowy |
Wiedziałem, że na pewno, ale to całkowicie na pewno, nie chodziło Ci o otwierane piwo ! |
Richelieu
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2015-05-12, 20:09 Temat: Półmisek antyrakowy |
Gazda napisał/a: | ...psssst... - kto wie co to za odgłos? |
Puszczonego cichcem bąka ... ?? |
Richelieu
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2011-07-02, 18:57 Temat: Półmisek antyrakowy |
Gazda napisał/a: | a za pół godzinki otworzę piwko "Timisoreana", które mi znajomi z Rumunii przywieźli. Myślę, że jest to doskonała dieta antyrakowa. |
Ja też właśnie w tej chwili mocno dbam o swoje zdrowie i pracuję nad tym ze schłodzonym Carlsbergiem "hehm:
Ceper znad deszczowego Bałtyku pozdrawia Góroli (i nie tylko ich). |
Richelieu
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2011-07-02, 13:35 Temat: Półmisek antyrakowy |
Gazda napisał/a: | Ja zakładam, jak każdy chory, że ta statystyka mnie nie dotyczy. |
"yee"
Gazda napisał/a: | Bo dieta mnie nie wyleczy, a smaczne jedzonko poprawi samopoczucie. |
Byle nie zapominać przy tym o rozsądku i zaleceniach lekarza, to całkowicie się z tym zgadzam ! |
|
|