Autor |
Wiadomość |
Temat: I zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Richelieu
Odpowiedzi: 534
Wyświetleń: 132826
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2011-10-05, 09:16 Temat: I zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Nika2 napisał/a: | Chętnie bym zajechała mimo dalekiej drogi ,jeszcze muszę zasięgnąć opini Pana i Władcy Marka |
Hmmm ... Bardzo podoba mi się wydźwięk i treść Twojej wypowiedzi.
Uważam, że należałoby pokazywać ją w celach instruktażowych wielu, baaaardzo wielu osobom ... "hehm:
Co o tym sądzą pozostałe Szanowne Panie Forumowiczki ?
(Panów Kolegów chyba raczej pytać nie muszę ... zgadzacie się ze mną, prawda ?) |
Richelieu
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2011-09-11, 16:13 Temat: I zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Zupy chmielowej ... hmmm ...
Ja zawsze mówię, że mam do obiadku surówkę/warzywa w postaci płynnej (porównaj ten post).
Jak powszechnie wiadomo, warzywa i surówki są bardzo zdrowe i regularne ich spożywanie jest bardzo wskazane. |
Richelieu
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2011-09-10, 20:09 Temat: I zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Słuchajcie, moi mili Państwo,
otóż tak a propos chorych i zdrowych - zdarzyło mnie się kiedyś słyszeć takie zdanie, które uważam za całkiem niegłupie:
ktoś kiedyś gdzieś napisał/a: | Nie ma ludzi zdrowych. Bywają tylko źle zdiagnozowani ... |
|
Richelieu
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2011-09-07, 17:05 Temat: I zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Nie forum zbacza, tylko jeden z wątków na nim.
I skoro dotąd Moderacja nie ingeruje, to znaczy, że jest
Widocznie taki to już musi być - zboczony - wątek ... |
Richelieu
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2011-09-06, 05:55 Temat: I zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
absenteeism napisał/a: | seksu zbiorowego może nie było |
I tego się trzymamy !
A tak w ogóle to czytam z Waszych wypowiedzi i tego co mieści się poza pisanymi słowami, ze impreza była przednia.
Bardzo się cieszę i serdecznie Wam gratuluję tak udanej organizacji i zabawy.
Wiem, jak wspaniałe są takie spotkania i klimaty, jedyne i niepowtarzalne.
Dla wszystkich Organizatorów i Uczestników. |
Richelieu
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2011-09-04, 16:23 Temat: I zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Komisja cenzorska ... No tak, tego można się było po Was spodziewać. |
Richelieu
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2011-09-03, 14:01 Temat: I zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Może teraz narażę się tak jednym jak i drugim, ale trudno, zaryzykuję, niech tam.
Otóż słyszałem, że Kaszubi to też są Górale, tylko tacy, co nie zdążyli na "Batorego" i tu zostali ... |
Richelieu
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2011-09-03, 10:03 Temat: I zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
jo_a napisał/a: | Rich-u, co ma znaczyć [...] |
Eeeee, ja tylko myślałem, że nazwa mojej miejsciowości jest dla każdego oczywista,
ewentualnie że nic prostszego, niż skorzystać z pomocy 'Dobrego Wujka':
Cytat: | Nazwa jest pochodzenia słowiańskiego – prasłowiański rdzeń *gъd oznaczał teren wilgotny, mokradła, być może mokry las. Dokładna etymologia nie została ustalona jednoznacznie. Pierwsza wzmianka o Gdańsku pochodzi z Żywotu Świętego Wojciecha, który opisuje wizytę biskupa na tym terenie wiosną 997. W dokumencie nazwa Gdańska zapisana jest jako Gyddanyzc[10]. |
Odpisuję z takim "refleksem szachisty", bo właśnie walczę z przeistalowywaniem systemu na kompie.
|
Richelieu
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2011-09-02, 20:14 Temat: I zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
jo_a napisał/a: | Szkoda, że "Gyddanyzc" jest nie wiem gdzie |
No teraz to chyba Szanowna Pani raczy żartować.
No naprawdę, nie wierzę ...
To są żarty jakieś, prawda ?
Taaaa, jasne ! A ja prawie się dałem nabrać ... |
Richelieu
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2011-09-02, 19:44 Temat: I zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Justynko, ależ dlaczego ? Niech się wstydzi ten, co widzi !
Życzę Wam, Kochani, wspaniałej zabawy i mocy miłych wrażeń. |
|