Autor |
Wiadomość |
Temat: carcinoma plano epitheliale metastatic cerebelli |
Peti
Odpowiedzi: 234
Wyświetleń: 53674
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-11-28, 22:14 Temat: carcinoma plano epitheliale metastatic cerebelli |
Rozumiem..na niektóre rzeczy jest jeszcze za wcześnie.
Rozumiem Lenko.. |
Peti
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-11-28, 20:04 Temat: carcinoma plano epitheliale metastatic cerebelli |
Lenko...powiem Ci jakie jest moje zdanie...
Może niepopularne..bo z wiarą mi trochę nie po drodze..tzn. z przynależnościa do religii.
Ja myslę, że nasi najbliżsi, którzy odeszli, są blisko nas. W innej czasoprzestrzeni, ale pojawiają się obok nas gdy o nich myślimy, gdy o nich rozmawiamy.
Dlatego, nie rozumiem, częstego postępowania niektórych ludzi, którzy po odejściu bliskiego przestają o nim mówić. Często też rodzina lub znajomi nie chcą rozmawiać o nich, gdyż obawiają się, że rozmowa może bardziej boleć.
My o tatusiu Małżowinka, który odszedł 6 lat temu , o moich dziadkach, o bracie mojego taty ( miał tylko 40 lat gdy odszedł pae lat temu) rozmawiamy bardzo często. Nawet o sytuacjach, gdy się z nimi sprzeczaliśmy, gdy nas " wkurzali".
Wspominamy śmieszne razem sytaucje, cudowne chwile...i wierzę, że Oni są wtedy bardzo blisko nas.
Żyją naszym żciem...tak jak my w danej chwili żyjemy ich dawnym życiem. |
Peti
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-11-27, 16:25 Temat: carcinoma plano epitheliale metastatic cerebelli |
Ja wiem Lenko...gdyby tego dziadostwa nowotworu nie było, nie byłoby tego forum.
To prawda, że gdy już ktoś wygrywa z tą chorobą najczęsciej już nie wchodzi na to forum...a szkoda...trochę optymizmu napewno by się przydało.
Dziś masz trudny, bolesny dzień...ale jak będziesz miała ochotę ( wiem to Labkowe Wzgórze to dziecinada) wejdź do mojego Berrego. My się bardzo staramy, dać tutaj troszeczkę uśmiechu.
Niedobrze, że jesteś sama...my oprócz rodziny ( chociaż czasami nie pomagają swoimi czarnymi myslami) jesteśmy sami, ale mamy siebie.
Jak Ci pomóc? Jak Ci ulżyć? Gdyby można było czas cofnąć... |
Peti
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-11-27, 15:56 Temat: carcinoma plano epitheliale metastatic cerebelli |
Lenko kochana....brak mi słów...obyś miała dziś siły... |
Peti
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-11-25, 09:50 Temat: carcinoma plano epitheliale metastatic cerebelli |
Lenko...czytam Cię jakbym ja to pisała. Podobnie mó małżowinek jest dla mnie najlepszym przyjacielem. I podobnie jesteśmy dopiero kilka lat po ślubie, tyle dla mnie zrobił, nie tylko dla mnie dla mojej córki, rodziny. Wreszcie jestesmy jedną kochającą się rodzinką i nagle to dziadowstwo.
Nie potrafię znaleść słów , bo takich nie ma, żeby Ciebie pocieszyć. Dla mnie takich słów nie ma. |
Peti
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-11-25, 09:15 Temat: carcinoma plano epitheliale metastatic cerebelli |
Lenko...dziś w nocy przeczytałam całą tutaj Waszą historię...serce mi płacze...
Pustka i samotność , rozdzierająca tęsknota...tego najbardziej się boję...
Cudowna Wasza miłość jest. Jest bo taka miłość nigdy nie mija. |
|