1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 6
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: carcinoma plano epitheliale metastatic cerebelli
Peti

Odpowiedzi: 234
Wyświetleń: 53674

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-11-28, 22:14   Temat: carcinoma plano epitheliale metastatic cerebelli
Rozumiem..na niektóre rzeczy jest jeszcze za wcześnie.

Rozumiem Lenko..
Peti

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-11-28, 20:04   Temat: carcinoma plano epitheliale metastatic cerebelli
Lenko...powiem Ci jakie jest moje zdanie...
Może niepopularne..bo z wiarą mi trochę nie po drodze..tzn. z przynależnościa do religii.

Ja myslę, że nasi najbliżsi, którzy odeszli, są blisko nas. W innej czasoprzestrzeni, ale pojawiają się obok nas gdy o nich myślimy, gdy o nich rozmawiamy.

Dlatego, nie rozumiem, częstego postępowania niektórych ludzi, którzy po odejściu bliskiego przestają o nim mówić. Często też rodzina lub znajomi nie chcą rozmawiać o nich, gdyż obawiają się, że rozmowa może bardziej boleć.

My o tatusiu Małżowinka, który odszedł 6 lat temu , o moich dziadkach, o bracie mojego taty ( miał tylko 40 lat gdy odszedł pae lat temu) rozmawiamy bardzo często. Nawet o sytuacjach, gdy się z nimi sprzeczaliśmy, gdy nas " wkurzali".

Wspominamy śmieszne razem sytaucje, cudowne chwile...i wierzę, że Oni są wtedy bardzo blisko nas.

Żyją naszym żciem...tak jak my w danej chwili żyjemy ich dawnym życiem.
Peti

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-11-27, 16:25   Temat: carcinoma plano epitheliale metastatic cerebelli
Ja wiem Lenko...gdyby tego dziadostwa nowotworu nie było, nie byłoby tego forum.

To prawda, że gdy już ktoś wygrywa z tą chorobą najczęsciej już nie wchodzi na to forum...a szkoda...trochę optymizmu napewno by się przydało.

Dziś masz trudny, bolesny dzień...ale jak będziesz miała ochotę ( wiem to Labkowe Wzgórze to dziecinada) wejdź do mojego Berrego. My się bardzo staramy, dać tutaj troszeczkę uśmiechu.

Niedobrze, że jesteś sama...my oprócz rodziny ( chociaż czasami nie pomagają swoimi czarnymi myslami) jesteśmy sami, ale mamy siebie.

Jak Ci pomóc? Jak Ci ulżyć? Gdyby można było czas cofnąć...
Peti

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-11-27, 15:56   Temat: carcinoma plano epitheliale metastatic cerebelli
Lenko kochana....brak mi słów...obyś miała dziś siły...
Peti

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-11-25, 09:50   Temat: carcinoma plano epitheliale metastatic cerebelli
Lenko...czytam Cię jakbym ja to pisała. Podobnie mó małżowinek jest dla mnie najlepszym przyjacielem. I podobnie jesteśmy dopiero kilka lat po ślubie, tyle dla mnie zrobił, nie tylko dla mnie dla mojej córki, rodziny. Wreszcie jestesmy jedną kochającą się rodzinką i nagle to dziadowstwo.

Nie potrafię znaleść słów , bo takich nie ma, żeby Ciebie pocieszyć. Dla mnie takich słów nie ma.
Peti

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-11-25, 09:15   Temat: carcinoma plano epitheliale metastatic cerebelli
Lenko...dziś w nocy przeczytałam całą tutaj Waszą historię...serce mi płacze...

Pustka i samotność , rozdzierająca tęsknota...tego najbardziej się boję...

Cudowna Wasza miłość jest. Jest bo taka miłość nigdy nie mija.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron