Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
Patrycja
Odpowiedzi: 217
Wyświetleń: 75046
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-11-17, 15:24 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
Strasznie współczuję! Tak bardzo mi przykro... |
Patrycja
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-01-21, 19:45 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
Agni bardzo mi przykro,ze to jednak ten cholerny rak.Mam nadzieję,ze i tego pokonacie.Macie szczęscie w nieszczęściu,że tą bronchoskopie wykonaliscie i tak szybko zmiane namierzono.W głowie mi się nie mieści,że G1, bez zajecia węzłów dał jednak meta.Mój tata miał G3 i podejrzany węzeł, zero chemii, radioterapii.Ma tk 2 lutego ale ja mam na prawdę złe przeczucia(kaszle).
Wierzę,że tym razem radio zniszczy go na zawsze.tego wam życzę z całego serca. |
Patrycja
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-01-20, 22:12 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
Kurcze ja jakoś ciąglemam nadzieję,ze to nie wznowa.Może konsylium zbiera się po to by ocenić co to własciwie jest i ustalić dalsza diagnostykę.Nadal kciuki zaciskam. |
Patrycja
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-01-20, 18:55 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
Agni jak u Was?Trzymam kciui za to by to tylko jakaś nic nieznacząca bzdura była.Skoro w tk było ok to raczej to nic poważnego(mam nadzieję) |
Patrycja
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-01-18, 14:55 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
Mój na pet tez do warszawy jeździł ale miał wskazania(po operacji miał powiekszone węzły chłonne)Pet wykazałao,że odczynowo.Mój tata narzeka na ból pod łopatka tam gdzie iedys był guz i ból brzucha.Tez miał usg i nic nie wyazało niepokojącego.Lekarz mówił,że taki ból niestety ale jużzawsze będzie mu towarzyszył(mniejszy lub większy ale już pozostanie).Oby tylko nawrót nie nastąpił to wszystko przetrzymamy:) |
Patrycja
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-01-18, 13:36 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
Mój miał ostatnia we wrzesniu, przedostatnia pooperacyjna w czerwcu a w lipcu PET.Taraz miał mieć w marcu ale ze względu na ten kaszel no i ból w okolicy pooperacyjnej będzie robił teraz.A Twojego tate pobolewa coś czy już całkowicie ból przeszedł. |
Patrycja
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-01-18, 13:02 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
Super! Mój tata jutro zapisuje sie na tk ale nie wiem kiedy mu termin wyznaczą.U niego w marcu bedzie rok od operacji.Bardzo sie boimy tego badania bo on ciągle kaszle od dnia operacji.Do tej pory badania były ok. |
|