Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
Patrycja
Odpowiedzi: 434
Wyświetleń: 108379
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-10-13, 12:41 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
Jak to szybko sie potoczyło:( Bardzo mi przykro.Wyrazy współczucia. |
Patrycja
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-23, 14:28 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
Goniu trzymam kciuki za TatęA A na jakiej podstawie lekarz stwiwrdził przerzuty? Robił tk? |
Patrycja
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-09, 23:57 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
wiem,ze Ci cięzko ale dla Taty wytrzymasz!!!! |
Patrycja
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-28, 09:49 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
Z tym poceniem to faktycznie jeden z objawów nowotworu płuc.Mój tata poci sie od zawsze, jest bardzo otyły i lekarz mówi,że nie zawsze poty nocne to rozój raka czasem są innne przyczyny.ważne czy np. ma jakieś stany podgoraczkowe?
Pozdrawiam. |
Patrycja
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-25, 16:51 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
Dzis byłam u lekarza, który stwierdził,że krwioplucie w okresie zimowo-wiosennnym może zupełnie nic nie znaczyć.Przestrzegał nas żebyśmy nie panikowały w razie czego bo często ma pacjentów, którzy podejrzewaja wznowę a w tym okresie występuje wysuszenie śluzówki.Wyjasniał to dokładnie ale ja w ferworze emocji jako ,że stwierdził,że wynik taty ok nie słuchałam dokładnie.
[ Dodano: 2011-02-25, 16:51 ]
Dodał,że o fakcie wystąpienia nalezy informować lekarza. |
Patrycja
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-24, 18:22 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
Gosiu a może po prostu tata miał gorsze samopoczucie wczoraj z zupełnie innego, nieonkologicznego powodu??? Ja tez u taty podciągam wszystko pod nawrót więc wiem co to znaczy ciagle"siedzieć na bombie".
Z drugiej strony każdy z nas ma lepsze i gorsze dni.Ja np dzis czuję się fatalnie mimo,że niby wszystko ze mna ok. Ja juz swojego taty nie pytam o stan zdrowia bo on zawsze dobrze sie czuje( tak mówi.Czasem nawet mówi, ze nie jest kaleka i nie musimy koło niego skakać).Obserwuję a to co mnie niepokoi konsultuje z lekarzem.
Pozdrawiam serdecznie. |
|