Autor |
Wiadomość |
Temat: mięsak ból biodra |
Pablo
Odpowiedzi: 1317
Wyświetleń: 377242
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-07-30, 20:33 Temat: mięsak ból biodra |
Witaj Zuza. Cały czas trzymam za Ciebie kciuki.
Wklejam tu linka w temacie leczenia ran, choć to raczej Ci nie pomoże, jednak może zainteresować.
http://www.termedia.pl/Ko...ie&e=142&p=1359
Pozdrawiam cieplutko.
[ Dodano: 2012-07-30, 21:35 ]
tzn. konferencja nie pomoże, doprecyzowywuję bo jak przeczytałem co napisałem to jakoś tak nieładnie zabrzmiało.
Ściskam serdecznie. |
Pablo
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-06-01, 18:49 Temat: mięsak ból biodra |
Jeszcze w temacie komisji lekarskich ZUSu (ale obiecuję, że już ostatni raz bo to wątek o czym innym). Faktycznie złą robotę wykonali wszelkiej maści naciągacze (jak to już ktoś tutaj zauważył). Dotychczas byłem na 4 komisjach (1x kontrola czy jestem faktycznie chory będąc na L4, 3x komisja w sprawie niezdolności do pracy). Zawsze ubieram się normalnie, myję włosy (jak codzień :-) ) i nie idę na kacu jak niektórzy sugerują. Dotychczas spotkałem się z milczącym przyjęciem pokiwaniem głową i pozytywnym załatwieniem sprawy, więc chyba ogólnie nie jest tak źle i jak ktoś jest naprawdę chory to nie powinien się zbytnio stresować przed komisją.
Pozdrawiam serdecznie. |
Pablo
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-06-01, 17:20 Temat: mięsak ból biodra |
W temacie kwot doprecyzuję, iż te przytoczone przez Finlandie to kwoty z podatkiem (nie do ręki) - niestety... |
Pablo
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-06-01, 11:02 Temat: mięsak ból biodra |
Konkretnie przy całkowitej niezdolności to pracodawca może otrzymać 60% zwrotu składki na ubezpieczenia społeczne
:-) |
Pablo
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-06-01, 10:56 Temat: mięsak ból biodra |
Witaj Zufed.
Z tego co wiem możesz pracować jednak jeżeli nie chcesz mieć pomniejszonej renty nie możesz zarabiać więcej niż minimum. Ale oczywiście musisz to u jakiegoś fachowca potwierdzić (lub w kadrach u pracodawcy jeśli są tam życzliwe osoby). Tak naprawdę to będziesz nawet "korzystniejsza" dla pracodawcy bo będzie on mógł wystąpić do PFRON o zwrot części składek dla ZUS jakie w związku z zatrudnieniem Ciebie ponosi.
Pozdrawiam serdecznie. |
Pablo
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-05-31, 21:08 Temat: mięsak ból biodra |
Witaj Zufed.
Cały czas trzymam kciuki abyś w końcu zwalczyła te problemy z raną, ale jutro dodatkowo trzymam kciuki o zwycięstwo w Zakładzie Udręczenia Społeczeństwa.
PS
Komisja na Pędzichowie?
Pozdrawiam |
|