Autor |
Wiadomość |
Temat: Wznowa - II ścieżka chemoterapii |
Ola_1985
Odpowiedzi: 1080
Wyświetleń: 600592
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-21, 00:50 Temat: Wznowa - II ścieżka chemoterapii |
Jak dobrze, że humor wrócił
Pozdrawiam serdecznie! |
Temat: Niskozróżnicowany prawdopodobnie drobnokomórkowy |
Ola_1985
Odpowiedzi: 260
Wyświetleń: 71713
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-21, 00:33 Temat: Niskozróżnicowany prawdopodobnie drobnokomórkowy |
Kasiu,
tak ciężko się czyta o ostatnich dniach życia Twojej Mamy, a jednocześnie tak pięknie to ujęłaś...Mama na pewno jest dumna z takiej córci jak Ty!
Zdaję sobie sprawę z tego, że moją rodzinę prędzej czy później też to spotka, póki co jest w miarę dobrze, ale jestem przerażona tym, jak wygląda odejście najbliższych nam osób, zdecydowanie nie jestem na to gotowa...
Przytulam Cię najmocniej jak potrafię w tym niełatwym czasie! |
Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych |
Ola_1985
Odpowiedzi: 514
Wyświetleń: 107110
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-12, 22:18 Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych |
madziorek napisał/a: | a Mami -jej wolno |
Dokładnie!
Super, że raczysko zareagowało na chemię! Oby tak dalej! |
Temat: guz płuca prawego-Adeno ca. |
Ola_1985
Odpowiedzi: 824
Wyświetleń: 269524
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-12, 21:59 Temat: guz płuca prawego-Adeno ca. |
Jusia, pięknie napisałaś o Tacie!
On już nie cierpi, odszedł do lepszego świata, głęboko w to wierzę! Niech spoczywa w pokoju! [']
Jestem z Tobą i Twoimi bliskimi myślami, tulę mocno |
Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych |
Ola_1985
Odpowiedzi: 514
Wyświetleń: 107110
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-01-03, 23:55 Temat: Płaskonabłonkowy rak płuca prawego z zajęciem w/chłonnych |
Madziorek, tak jak napisali gontcha, awilem i agakata, myślę że trzeba trochę Mami odpuścić i nie narzucać się z nadopiekuńczością, chociaż doskonale rozumiem, że może to być silniejsze od Ciebie.
Skąd ja znam tę agresję? Mój Tata potrafi być tak przykry, że wiele razy gryzę się w język, żeby przypadkiem nie powiedzieć o jedno słowo za dużo i żałować... Czasem idę sobie popłakać do pokoju i za chwilę wracam do Niego z uśmiechem.
Pozdrawiam serdecznie i duuuuużo cierpliwości życzę! |
Temat: guz płuca prawego-Adeno ca. |
Ola_1985
Odpowiedzi: 824
Wyświetleń: 269524
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-12-24, 00:48 Temat: guz płuca prawego-Adeno ca. |
Jusia, strasznie mi przykro z powodu śmierci Babci...
Ściskam mocno kciuki za poprawę stanu zdrowia Twojego Taty. Święta chyba dla nas wszystkich będą bardzo trudne...
Trzymaj się cieplutko!!! |
|