Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi - Amazonka z Pruszkowa |
Nika2
Odpowiedzi: 93
Wyświetleń: 52156
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-07-24, 10:24 Temat: Rak piersi - Amazonka z Pruszkowa |
|
Nika2
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-11-07, 12:22 Temat: Rak piersi - Amazonka z Pruszkowa |
Mikuś, jak nie pomogą leki na grzybicę tam na dole to jest dobry na to sposób sama wypróbowałam jak brałam chemię ,trzeba kupić w Aptece Gencjana – 0,5–2% wodny roztwór fioletu gencjanowego i wysmarować tam będziesz cała fioletowa ,ale pomaga.
Mi tylko to pomagało.
Pozdrawiam i Miłego Dnia |
Nika2
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-10-28, 13:43 Temat: Rak piersi - Amazonka z Pruszkowa |
Mikuś napisał/a: | Wyniku TK z CO nie dostałam. |
postaraj się o te wyniki z CO ,jak będziesz miała to wklej wyniki.
Cytat: | Mam wynik TK z Magodentu. | też wklej te wyniki |
Nika2
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2013-10-28, 13:22 Temat: Rak piersi - Amazonka z Pruszkowa |
Mikuś, Mikuś napisał/a: | Czy zamiescic na forum wynik TK ? |
Tak zamieść.
Mikuś napisał/a: | Czy ja to wszystko w dobrym wątku pisze ? |
Tak w dobrym |
Nika2
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2012-02-27, 16:30 Temat: Rak piersi - Amazonka z Pruszkowa |
Mikuś,
|
Nika2
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2012-02-27, 16:11 Temat: Rak piersi - Amazonka z Pruszkowa |
Mikuś,
Jeśli chodzi o dexaven to przeczytaj tutaj http://www.google.pl/url?...skRD2TP2nywkP6Q
Ten lek jest lekiem hormonalnym ,ale nie tak jak myślisz
Lekarz z jakiegoś powodu Tobie go zlecił.
Pozdrawiam |
Nika2
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2012-02-27, 09:52 Temat: Rak piersi - Amazonka z Pruszkowa |
Mikuś,
Witaj,
Dexaven jest lekiem silnie działającym przeciwzapalnie ,przeciwuczuleniowo i przeciwreumatycznie jest to lek hormonalny i dlatego stosuje się go w niektórych rodzajach nowotworów. Uważam że w twojej sytuacji jak najbardzsiej jest on wzskazany
Pozdrawiam |
Nika2
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2012-02-23, 15:59 Temat: Rak piersi - Amazonka z Pruszkowa |
Mikuś,
Również uściski za dobra wieści
Tak ja dostawałam dexaven jak brałam chemię ,a dlaczego pytasz ??
Mikuś, zapisuj się na Zjazd zobaczysz jest bardzo Fajnie
Pozdrawiam i witam na Forum |
|