1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Angisarcoma po radioterapii |
NONA
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 5374
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2017-12-14, 19:49 Temat: Angisarcoma po radioterapii |
|
NONA
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2017-12-14, 19:34 Temat: Angisarcoma po radioterapii |
Tak wiem ze kazdy przypadek jest indywidyalny. Zareagowalam tak panicznie za co przepraszam.Tylko zdalm sobie sprawe ze mi nikt wlasciwie nie tlumaczy i nie mowil o wtorych notworach. O tym co moze byc duzo duzo pozniej po leczeniu. Po Twoim wpisie ruszyl dr google i wszystko mi sie zgodzilo z moimi objawami. Fakt jest taki ze nie mowi sie o tym co bedzie sie moglo dziac z nami po leczeniu za 5 , 10 lat. Ale to nie temat na dyskusje w tym dziale. |
NONA
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2017-12-14, 18:57 Temat: Angisarcoma po radioterapii |
No to mnie przerazilas tym wpisem. Ja zachorowalam na miesaka jak mialam 42 lata. 1,5 roku temu zakonczylam leczenie czyli chirurgia+ bsrdzo agresywns radioterapia zakonczona 3 stopniem odczynu. Okolica lopatki lewej wiec radioterapia objels kawalek plecow, szyje kawalek pluca. Na szyji pojawila mi sie czerwona plamka i po Twoim wpisie wpadlam w panike. Czy to juz to? Czy w przypadku Twojej mamy byly jakies objawy skorne, oprocz stwardnienia ? |
|
|