1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: jestem załamana |
Michal89
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 7117
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2017-02-06, 15:46 Temat: jestem załamana |
Masz przyjaciol ktorzy chca Ci pomoc, mame ktora chce przyjechac, dlaczego to odrzucasz?
Cytat: | Ja bardzo silnie to przeżywam - to jest porażka nie do przeskoczenia |
To nie jest porazka, znalazlas sie w pewnej sytuacji z ktora musisz sie oswoic i walczyc, i z tego co widze, to zrobilas pierwszy krok:
Cytat: | Chodź dziś powolutku wracam do świata zywych - zbudowałam dom z klocków ze swoim synkiem |
i tak trzymaj!Zrobilas pierwszy krok.
Co do wsparcia w jezyku angielskim, musisz powiedziec lekarzowi jak jest, ze nie do konca rozumiesz.Z tego co widze, to Grimsby jest na polnocy, ja bedac na Polnocy tez mialem powazne problemy z akcentem itd. Prosze Cie, porozmawiaj o tym z lekarzem.
Trzymaj sie,
Michal |
Temat: jestem załamana |
Michal89
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 7117
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2017-02-04, 21:04 Temat: jestem załamana |
dzennifer,
Popros o pomoc tak jak zasugerowala marzena66, w UK istnieje Counselling(Rozmowy z ludzmi, ktorzy Cie zrozumieja, pokazuja wiele empatii, i wydaje mi sie, ze to jest naprawde szczere). Jestem przekonany, ze po konsultacji ze swoim lekarzem pomoze Ci podjac odpowiednie kroki-psycholog/psychiatra lub counselling, ale musisz powiedziec o tym jak sie czujesz.
Michal |
|
|