1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak piersi zapalny |
Marysia2608
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 8407
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-05-06, 20:27 Temat: Rak piersi zapalny |
Bardzo dziekuje wam za te odpowiedzi. Niestety jest to rak zapalny ponieważ juz rozmawialam z lekarzem i tak tez wynika z opisu ktory dostaje zawsze po wyjściu ze szpitala. Mama miala juz 6 razy zmieniana chemie ale stan jest gorszy a nie lepszy. Wczoraj bylismy na kosultacji u innego lekarze i on wlasnie powiedzial o hercynie.Poczytalam juz troche na ten temat ale boje sie ze i tak lekarze ktorzy ja lecza beda dalej próbować czegos innego. Prosze jeszcze o wszelkie inforamcje na ten temat bo jest to sprawa dla mnie najważniejsza w moim zyciu. |
Temat: Rak piersi zapalny |
Marysia2608
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 8407
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2010-05-05, 18:45 Temat: Rak piersi zapalny |
Do atur.
Nie wiem nawet od czego zacząć wiec może od początku. Moja mama ma też raka zapalnego persi.Tak jak i ty przeszukałam juz cały internet i nie wiele jest osób w podobnej sytuacji wiec postanowiłam napisać. U mojej mamy tez chyba pozostała modlitwa bo piers nie kwalifikuje sie do operacji a posatepów w leczeniu tez nie ma, jednie plusem jest to ze nie ma przerzutów. :eczenie trwa juz od roku. Prosze napisz cos wiecej o twojej mamie. Jak dlugo sie leczy? co jej podają? i w jakim mieście? to bardzo wazne dla mnie. |
|
|