1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak pęcherza moczowego |
Mario430
Odpowiedzi: 39
Wyświetleń: 34411
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2013-01-22, 13:45 Temat: Rak pęcherza moczowego |
Marto nie jestem fachowcem, ale jak najbardziej przychylam się do zalecenia Pana administratora - konsultacja z onkologiem-urologiem mającym duże doświadczenie w leczeniu raka pęcherza. Napiszę Ci na privat jeszcze parę słów. |
Mario430
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2013-01-21, 12:55 Temat: Rak pęcherza moczowego |
Marto napisz koniecznie jak tam po wizycie u urologa i zamieść wynik badania TK. Pozwól wypowiedzieć się innym. To nic nie "kosztuje", a może pomóc. |
Mario430
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2013-01-17, 14:21 Temat: Rak pęcherza moczowego |
Marto, cieszę się! Proponuję zamieścić pełen opis badania TK (najlepiej scan z wymazanymi danymi pacjenta także lekarzy ! - dop. Richelieu lub po prostu przepisać słowo w słowo), aby mogli wypowiedzieć się inni. Nie to, żebym negował, czy podważał opinię onkologa, ale uwierz mi, że warto konsultować. To taka moja drobna sugestia w dobrej wierze. |
Mario430
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2013-01-17, 12:12 Temat: Rak pęcherza moczowego |
Marto widzę, że jesteś, TRZYMAM KCIUKI!!!
Zastanawiam się jeszcze dlaczego w wyniku histopatu nie ma podanego stopnia złośliwości, a może to mieć znaczenie przy typowaniu do (lub nie) cystektomii |
|
|