Autor |
Wiadomość |
Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Madzia70
Odpowiedzi: 386
Wyświetleń: 105778
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-06-05, 21:39 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
sarenka napisał/a: | a po 60-siątce to co jest |
Takich precyzyjnych miarek u Gazdy nie uświadczysz. Pięćdziesiątki, setki, albo kufle. Nie wymagaj za wiele... |
Madzia70
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-06-05, 21:31 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
A po setce to już w ogóle! Nie mówiąc już o dwóch |
Madzia70
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-06-04, 08:23 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Słabo, laseczki |
Madzia70
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-05-18, 18:47 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Relacji subiektywnej ze zlotu część II
Po zwiedzeniu Krynicy zostałam odłapana wraz z Dzieckiem przez nikę2 i dowieziona do Gazdy prosto na grilla. Gazda miał i czekał, a następnie nie zawahał się użyć, testując na przyjaciołach z Forum. Dzięki temu następnego dnia rano miejsc w pontonach wystarczyło dla wszystkich...
Dziś w charakterze atrakcji nr 1 wystąpił http://www.splywpopradem.pl/ Moim sternikiem był kmis, który nie zgubił żadnego pontonowicza, choć niestety musiał sobie poradzić z nieustannym obracaniem się pontonu. Wysnuto wniosek, że to z powodu obecności na pokładzie obrotnej Madzi
Lądowanie na Słowacji w Małym Lipniku, piwo, lody, frytki i inne atrakcje opóźniły nasz powrót, więc http://www.splywpopradem.pl/ spóźnił się nieco na następny spływ Popradem. Mamy nadzieję, że następni spływowicze poczekali na nich i nie popłynęli sami, bo http://www.splywpopradem.pl/ bardzo lubi spływać Popradem i na pewno byłby bardzo rozczarowany, gdyby popłynęli bez nich
c.d.n. |
Madzia70
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-05-17, 17:33 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Relacji subiektywnej ze zlotu część I. (miała być wysłana nocą z autobusu, ale sieć szlag trafił)
Zleciała do mnie DSS, twierdząc, że przyjeżdża na kolację. Pociąg, który miał ją przywieźć do mnie przyjechał ponad godzinę spóźniony. Ja, która miałam czekać na DSS z kolacją pakując się, przyjechałam ponad godzinę spóźniona, ponieważ musiałam nagle jechać do pacjentki. DSS zamiast kolacji zastała Madzię 70 pod prysznicem, a następnie miała możliwość obserwacji pakowania się w amoku, w ciągu kwadransa (kot i szafa byliby bez szans ). Następnie mój mąż wrzucił baby (DSS, Dziecko i mnie) i bagaże do samochodu, i pojechaliśmy na dworce autobusowe (ja z Dzieckiem na jeden, DSS na drugi). W samochodzie załatwiłam na szybko przekazanie pacjentów i dwie minuty przed odjazdem naszego autobusu zaczęłam odzyskiwać przytomność umysłu. Zapytałam więc DSS, czy zjadła jakąkolwiek kolację, na co ta odrzekła:
-Ukroiłam sobie kawałek ogórka...
c.d.n. |
Madzia70
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-05-15, 23:15 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
malgosia, ja ostatnio płynęłam z czterolatkiem
Gazdo, żaden z moich mężów nie jedzie, ale dziecko się zdecydowało w ostatniej chwili , szykuj dodatkową wazę z zupą... |
Madzia70
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-05-13, 21:47 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Ja się wybieram w nocy z czwartku na piątek. Ląduję w piątek bladym w Krynice, ale zamierzam sobie pozwiedzać i dotrzeć 18.00-19.00 do Żegiestowa (mam autobus, chyba, że kto będzie jechał i może mnie zgarnąć po drodze - nie odmówię ). Zamierzam zostać do poniedziałku (cierpcie, Gazdo!) i w poniedziałek po południu poproszę pięknie o podwózkę do Krynice, skąd mnie szczęśliwie zabierze autobus do Warszawy. |
Madzia70
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-05-12, 21:24 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Z Zachodniej jest autobus o 21.50, o 5.40 w Krynicy. Prześpi Ci noc i będziesz miała z głowy... |
Madzia70
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-05-01, 11:16 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Ja muszę się częściowo odwołać Okazało się, że 2/5 moich mężów ma w tym czasie wyjazd ze szkołą, a jeden z nich ma konkurs matematyczny w sobotę Najstarszy mąż zostaje zatem z nimi, a dziecko woli iść na randkę.
Ale mnie przeciwności nie zrażają - przyjeżdżam sama! Spać mogę w nogach łóżka Gazdy... |
Madzia70
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-04-24, 19:25 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Madzia70 potwierdza się z dzieckiem i pięcioma mężami oraz - jeśli można - koszulką w rozmiarze M |
Madzia70
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-03-15, 21:27 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Aniuha,
Ja nie wiem, czy w tym wątku też można tak świntuszyć, jak u Gazdy, ale ja tam się oceniam na 5+, ponieważ żeby mieć
Aniaha napisał/a: | 1 dziecko |
przy
Aniaha napisał/a: | 5 mężach |
to dopiero trzeba mieć wyobraźnię i kreatywność!!!
(Forum dozwolone od lat 16, to nie mam wyrzutów sumienia z powodu deprawacji nieletnich...)
A mój tok rozumowania podoba Ci się, Richu?/M70 |
Madzia70
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-03-14, 08:54 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
No przecież wiem! Tylko tak się nabijam, bo lubię Ja tylko udaję, ze jestem taka śmiertelnie poważna, to taka ściema dla podniesienia profesjonalizmu
I bardzo się cieszę, żem taka obrotna!
A 5 mężów i dziecko mam! |
Madzia70
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-03-13, 23:40 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Ja nie wiem, z czego Wy się śmiejecie, ja naprawdę mam 5 mężów i dziecko... Prawda, Gaździku? Zresztą sami zobaczycie... |
Madzia70
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-03-12, 21:57 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Madzia70 + 6 sztuk (5 mężów i dziecko, czy może odwrotnie ) |
|