Autor |
Wiadomość |
Temat: agakata - komentarze |
MaFi
Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 15016
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2010-03-19, 23:19 Temat: agakata - komentarze |
Tak się cieszę że u mamy wszystko dobrze!
Jakiś trudny ten rok u wszystkich.
agakata napisał/a: | Trochę się wyżaliłam.. |
Po to tu jesteśmy żeby się wzajemnie wspierać bo prócz raczyska wśród bliskich mamy masę innych poblemów. Wszystko się ułoży....będzie dobrze....i napewno wasze marzenie się spełni. Tego Wam życzę z całego serca!
Pozdrawiam |
MaFi
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2010-03-19, 11:23 Temat: agakata - komentarze |
Kobieto co tam u Was? Co nowego we Francji?
Pozdrawiam |
MaFi
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2010-01-06, 22:17 Temat: agakata - komentarze |
Też bylam z Tobą w ten wyjątkowy wieczór ale nie mogłam znaleść w sobie tyle siły żeby odpalić kompa i Tobie i innym napisać... |
MaFi
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2009-12-20, 21:16 Temat: agakata - komentarze |
Odetnij się i pisz jak mama!Czekamy na wiadomości!
Pozdrawiam ciepło z mroźnej Polski. U mnie na termometrze - 14. |
MaFi
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2009-11-18, 20:53 Temat: agakata - komentarze |
Agakata nie ma takich rodzin.
agakata napisał/a: | ze sa takie rodziny, gdzie sam miod i takie gdzie baczka dziegciu na co dzien? |
niektórzy usiłuja sprawiać takie wrażenie.
Pozdrawiam i życzę udanych zbiorów na żyznej ziemii ojczystej. |
MaFi
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2009-11-18, 10:20 Temat: agakata - komentarze |
Nawet nie masz pojęcia jakie Was szczęście spotkało. A u mojego szwagra po operacji okazało się że nie wycieli całego Nie mieliśmy tyle szczęścia ale cieszę się Waszym.
Staraj się cieszyć każdym dniem i nie myśleć o przyszłości. Tak mi ktoś poradził i teraz czuję się lepiej.
Pozdrawiam i życzę wielu tak dobrych wyników! |
MaFi
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2009-10-24, 13:41 Temat: agakata - komentarze |
Właśnie strach. Mój szwagier sądzi że wycieli raka i to już koniec. Nie znamy jeszcze wyniku hist. więc nie wiemy jeszcze dokładnie co i jak. Rozmawiałam dziś z nim i czuję się fatalnie.Dla mnie każde kolejne badanie to wielki strach. Wszyscy mówimy mu że będzie dobrze (sam to ciągle powtarza) a operacja wcale nie oznacza końca. Mam jakies dziwne przeczucia ze kiedyś powie mi: wiedziałaś i nie powiedziałaś. Jeżeli mnie nie powiedzieliby prawdy to nie wiem czy byłabym zdolna wybaczyć nawet wiedząc że zrobiliby dla mojego dobra. Cały czas biję się z tymi myślami i nie mogę patrzeć jak wszyscy dokoła nie mówią mu prawdy a wręcz okłamują.Powinien wiedzieć że operacja to jeden z wielu kroków przedłużających życie. Może się mylę....
Macie wielkie szanse. Cieszę się razem z Tobą |
MaFi
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2009-10-12, 20:52 Temat: agakata - komentarze |
Macie duże szanse. Życzę wygranej! |
MaFi
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2009-10-02, 09:49 Temat: agakata - komentarze |
U mnie jest tak samo: lekarz nic nie mowi konkretnego tylko bajeruje ich, że wszystko bedzie dobrze i mam wrażenie że oni sobie nawet sprawy nie zdawają z powagi sytuacji. Siostrze pokazałam co o wynikach napisała mi DSS ale szwagier tego nie wie. Nie ma pojęcia jakie są rokowania w jego przypadku.
Widzę że mieszkasz bardzo daleko od swojej mamy. Zazdroszczę ci tego sympatycznego doktora(w pozytywnym tego słowa znaczeniu).Powodzenia |
|