1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak złośliiwy skóry, Clark II, Breslow 2,3 mm |
Lideczka
Odpowiedzi: 193
Wyświetleń: 56710
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-01-17, 19:27 Temat: Czerniak złośliiwy skóry, Clark II, Breslow 2,3 mm |
Madzik ale super!!! No to jest co świętować |
Lideczka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-01-17, 17:35 Temat: Czerniak złośliiwy skóry, Clark II, Breslow 2,3 mm |
Miałam na myśli ze byłam tam latem i jest to piekne miasto. A może jakiś mały zlot w Bornemouth? |
Lideczka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-01-17, 13:14 Temat: Czerniak złośliiwy skóry, Clark II, Breslow 2,3 mm |
Mam taka wielka nzdzieje. ja byłam kilka razy w Bornemouth latem to piekne miasto. Jak tylko bedziesz w poblizu serdecznie zapraszam |
Lideczka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-01-17, 10:15 Temat: Czerniak złośliiwy skóry, Clark II, Breslow 2,3 mm |
Madzik mieszkam blisko Ciebie bo w Portsmouth. Ściskam napisz koniecznie jak wrócisz |
Lideczka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-01-17, 09:32 Temat: Czerniak złośliiwy skóry, Clark II, Breslow 2,3 mm |
Madzik trzymam kciuki za wizyte. poproś lekarza o wydruk wyników to na pewno bardzo pomoże Moderatorom jakoś Ci pomóc. Mój onkolog w UK marszczył czoło ale wyniki wydrukował. powodzenia moc serdeczności dla Ciebie |
Lideczka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-01-11, 21:43 Temat: Czerniak złośliiwy skóry, Clark II, Breslow 2,3 mm |
Madzik trzymaj sie czekanie jest okropne ale jestem pewna ze wieści będą dobre więc czekamy cierpliwie |
Lideczka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-12-29, 17:31 Temat: Czerniak złośliiwy skóry, Clark II, Breslow 2,3 mm |
Madzik Anglicy maja bardzo specyficzne podejscie do pacjenta. O ile dobrze ich zaobserwowałam to stawiaja na naturalne metody obrony organizmu. Mimo wszystko jesli czujesz silny ból i masz brudny opatrunek to moim zdaniem powinnas podjechac do swojego szpitala i powiedziec co sie dzieje. Moim skromnym zdaniem za wczesnie Cie wypuscili. Nie jestem specjalistka od węzłów ale myślę ze wycieli jeden węzeł ponieważ to był tzw wartownik i zawsze najpierw jego badaja, jeśli on nie jest zajęty to nie są zajęte też inne węzły. A wycięcie wszystkich to zawsze spore okalecznie. Nie martw się jednak opieka w UK nie jest zła i mimo ich specyficznego podejscia często maja rację. Sama chodze tu do onkologa co prawda tylko na kontrolę ale widzę że trzymaja rekę na pulsie. Kolega tu leczy nowotwór i narazie leczenie przebiega bez zarzutu i zgodnie ze standadami.
Trzymam kciuki za Ciebie i lepiej jedz do lekarza lub szpitala na kontrolę tej rany.. |
Lideczka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-12-28, 21:55 Temat: Czerniak złośliiwy skóry, Clark II, Breslow 2,3 mm |
Madzik przeczytałam Twój wątek i trzymam kciuki. Ja tez mieszkam w UK i jak się lekarzy przycisnie to daja wyniki. Mozesz nawet powiedziec ze potrzebujesz konsultacji w Polsce. Mam nadzieję ze czujesz sie z każda godzina lepiej. Trzymam kciuki Nie dawaj się |
|
|