1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Techniczna pomoc dla forumowiczów |
Lideczka
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 5122
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2011-09-15, 17:37 Temat: Techniczna pomoc dla forumowiczów |
A ja tego nie mam a pomogłam 32 razy |
Lideczka
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2011-09-15, 16:05 Temat: Techniczna pomoc dla forumowiczów |
absenteeism,
Jeszcze mam do Ciebie zapytanko jesli wolno. Dlaczego niektórzy uzytkownicy maja dopisek Przyjaciel Forum a inni nie?
Pozdrawiam serdecznie |
Lideczka
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2011-09-08, 21:44 Temat: Techniczna pomoc dla forumowiczów |
absenteeism napisał/a: | Tekst, który chcesz umieścić na tym białym tle (jako cytat), po prostu zaznacz myszką a potem kliknij znak >> " << lub też jeśli chcesz zacytować całość posta danego forumowicza: >> " cytuj <<.
W przypadku znaku >> " << i cytowania tylko fragmentu posta ten zaznaczony tekst pojawi się na dole, w oknie szybkiej odpowiedzi.
W przypadku znaku >> " cytuj << otworzy się okno z pełną odpowiedzią. |
to moja próba
[ Dodano: 2011-09-08, 22:46 ]
Jesteś Wieelka Bardzo serdecznie Ci dziękuję to takie proste a dla mnie niepojete. Dziękuję raz jeszcze |
Lideczka
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2011-09-08, 21:13 Temat: Techniczna pomoc dla forumowiczów |
Dziekuję Ci serdecznie ale niesety nie działa. Zaznaczam na niebiesko potem wpisuję te znaki i nic się nie dzieje.
No mówiłam że ciemna masa |
Lideczka
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2011-09-08, 20:39 Temat: Techniczna pomoc dla forumowiczów |
Witajcie! Pomóżcie ciemnej masie jak to się robi żeby przekleić czyli zacytować czyjś wpis na białym tle. Próbuję i nie potrafię przenosze jako kopiuj-wklej ale to wtedy nie wygląda jak wyciete tylko jak napisane. Pomocy moi Drodzy |
|
|