1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 12
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
KlaWik

Odpowiedzi: 258
Wyświetleń: 77347

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-18, 21:37   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Cleo33 to dobry znak. Widocznie spotkamy się jeszcze raz. Całusy :cmok: :cmok: :rott:
KlaWik

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-18, 21:10   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Na pw oczywiście tak. Prześlę jutro. dziś niestety jeszcze nie zgrałam zdjęć z aparatu. Mam teraz bardzo mało czasu. Ale obiecuję. Może uda się jeszcze kilka nie ustawianych.

[ Dodano: 2012-09-18, 22:12 ]
Imię wybrane przez Wikusię i Ingusię - więc tak zostanie . Mam nadzieję, że Granda wybaczy ;)
KlaWik

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-18, 20:35   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS

Przedstawiam Wszystkim Naszą Lulę :) walczącą z podwórkową wierzbą :)
KlaWik

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-18, 19:59   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Żeby nie było zdjęcie zrobiła Klaudia. Mam dzięki niej dużo takich widoczków i będę od czasu do czasu rozpieszczać Was takimi cudami. A może dzięki temu na następnym zlocie będzie nas 3 razy więcej |cwaniak|
KlaWik

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-18, 19:36   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Witam wszystkich
Zaczynam pierwsza umieszczać zdjęcia Widok z Jaworzyny Krynickiej
KlaWik

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-04, 19:57   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Dokładny opis
3 to Ja Mężusia + Wikusia (9lat córcia)
2 to Klaudusia ( córcia) + jej towarzysz (tak to nazwijmy) - Co zrobić dzieci rosną
KlaWik

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-04, 19:43   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
KlaWik 3+2 Miejsc w samochodzie brak

dobrej nocy wszystkim
KlaWik

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-08-02, 20:27   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Witam
Już się cieszę na ten wyjazd. U mnie cała piątka gotowa do drogi. Nawet urlopy sobie pozałatwiali (co niektórzy) Teraz tylko oczekiwanie. Przeczytałam, że ktoś z Pruszkowa się wybiera. Niestety jedzie nas piątka i w samochodzie brak miejsca. Mogę tylko np. zabrać bagaże. Zawsze łatwiej podróżować. Jeśli w taki sposób bym pomogła proszę o kontakt :rott:
KlaWik

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-06-22, 07:42   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Coś cicho sie zrobiło w tym temacie. |hmm|
KlaWik

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-06-19, 19:41   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Witam
Jeszcze nie byłam u przewoźnika, bo właśnie czekam na chętnych, a jak sami zauważyliście nikt z Warszawy oprócz mnie się nie zgłosił. Poza tym jak napisałam wcześniej chciałam bardziej rozmawiać o wykonaniu transportu w ramach choć częściowej darowizny. Ja oczywiście się nie piszę na dojazd busem, bo jedzie nas 5 osób i może uda nam się zostać dłużej, ale o tym później i już tylko z Arturem. Tym razem nie będę miała wolnych miejsc w samochodzie

Jeśli mam w ogóle rozmawiać z firmą transportową, muszę znać ilość osób chętnych na taką podróż. Oczywiście jeśli takie osoby się znajdą muszą brać pod uwagę poniesienie kosztów.
KlaWik

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-06-17, 21:07   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Wikt to może tak, Ale z opierunkiem to bym tak się nie spieszyła. Po za tym poczekajmy na rezultat moich pertraktacji z przewoźnikiem. Oby tylko było kogo wieźć :papap:
KlaWik

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-06-17, 19:18   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Witam
Ja też zgłaszam się na zlot we wrześniu. Będzie nas pięcioro, tak jak mówiłam na pierwszy zlot pojechałam na zwiady, teraz zabrać chcę dzieci.

Artur zarezerwuj dla mnie noclegi, najlepiej pokoje jeden trzy osobowy a drugi dwuosobowy.

Pozdrawiam gorąco

[ Dodano: 2012-06-17, 20:38 ]
Po przeczytaniu wątku od początku, postaram się w przyszłym tygodniu porozmawiać z przewoźnikiem z pod Warszawy. Dopytam się czy jest możliwość kursu z Warszawy do Żegiestowa i z powrotem. Poproszę o kosztorys. potrzebuję jeszcze informacji, czy taki przewoźnik mógłby dostać jaką umowę, żeby mógł sobie część kosztów odliczyć jako darowiznę?

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron