1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Naciek głowy trzustki |
Katies29
Odpowiedzi: 316
Wyświetleń: 127033
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2016-10-28, 07:00 Temat: Naciek głowy trzustki |
tronca Twoj tata jest mega!!! Moze byscie sprobowali czegos wzmacniajacego? Nie pisze o zadnych terapiach cudownych bo niestety akurat srednio w nie wierze ale jakas dieta, ziola? Zawsze mozna ugrac troche czasu moze, Twoj tata to wyjatkowy przypadek wiec u Niego mysle ze to inaczej bedzie postepowalo, tzn wolniej s przynajmniej tego Ci zycze <3 |
Katies29
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2016-10-20, 08:42 Temat: Naciek głowy trzustki |
Tez tak mysle, poradzcie sie lekarza co on o tym sadzi. Wasz tata to mega mega dzielna osoba w tej chorobie i jego organizm ma niesamowita wole walki! |
Katies29
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2016-10-19, 19:00 Temat: Naciek głowy trzustki |
Tronca - jak tam sytuacja? |
Katies29
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2016-10-01, 10:35 Temat: Naciek głowy trzustki |
Tronca,
Przeczytalam wszystkie posty a z oczu polecialy mi lzy jakim wspanialym czlowiekiem jest Twoj tata i jak dzielnie walczycie z tym chorobskiem nie do opisania, ja sama mam klopoty z trzustka, teraz mi cos wyszlo na watrobie i czytajac Wasze posty bardzo bardzo mocno trzymam za Was kciuki ! Sporo czytalam o tym raku na stronach anglojezycznych i Kochana jest DUZO osob, ktore dlugi juz czas funkcjonuja z tym swinstwem i po kazdym kryzysie udaje im sie podniesc i Twoj tata jest rowniez wspanialym przykladem i wierze w to goraco, ze duzo czasu z Wami bedzie i 3mam kciuki za konsultacje!!! |
|
|