1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak niedrobnokomórkowy - prośba o opinię. |
Katarzynka36
Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 8770
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-05, 23:50 Temat: Rak niedrobnokomórkowy - prośba o opinię. |
Hose
Przykro mi, że opcja operacji nie wchodzi w rachubę:(
A Ty się rejestrowałeś osobiście czy telefonicznie do Poradni?
W rejestracji sa dwie pomocne Panie - mnie jakoś nigdy nie zawiodły. Wystarczy poprosić. Może uda się przyspieszyć wizytę. Z tą pierwsza wizytą jest chyba najgorzej, potem juz będzie szybciej. Nas przyjmowano - jesli byla taka potrzeba - z dnia na dzień. W poniedziałek zadzwoniłam do lekarza, kazał przyjechać nastepnego dnia...
pozdrawiam |
Temat: Rak niedrobnokomórkowy - prośba o opinię. |
Katarzynka36
Odpowiedzi: 17
Wyświetleń: 8770
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-01, 23:29 Temat: Rak niedrobnokomórkowy - prośba o opinię. |
Witaj Hose33,
Przykro, że tutaj trafiłeś:(
Jestem z Poznania, więc tylko napiszę, że jak tylko odbierzecie wyniki zarejestrujcie się jak najszybciej w POradni Onkologicznej - w tym samym szpitalu na Szamarzewskiego. Niestety, w POradni przyjmowało kiedyś kilku lekarzy, teraz tylko jedna pani dr, więc raczej wyboru nie będziecie mieć do kogo iść...
Najprawdopodobniej otrzymacie leczenie chemiczne i Tata dostanie skierowanie na Oddział Onkologiczny w tutejszym szpitalu - tam jest kilku lekarzy.
Mój tata leczy sie u dra Bryla.
jeśli miałbyś jakieś pytania a propos Szamarzewskiego możesz pisać na pw - my też się tam leczymy. Oddział Onkologiczny i Poradnia Onkologiczna były zamknięte między świętami - dopiero od jutra znowu przyjmuja pacjentów).
pozdrawiam
K. |
|
|