1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Porady rentowo-zasiłkowe etc. |
Katarzyna73
Odpowiedzi: 814
Wyświetleń: 312394
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2014-01-31, 07:56 Temat: Porady rentowo-zasiłkowe etc. |
Mark napisał/a: | Nie widzę związku z tematyką wątku |
Nie rozumiem, czym jest renta w takim razie?
Dziękuję Żabusia, zaczekam cierpliwie do następnej komisji, może mnie wylosuje lekarz który mnie w ogóle zbada ;-) |
Katarzyna73
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2014-01-28, 22:30 Temat: Porady rentowo-zasiłkowe etc. |
Mam pytanie dotyczące orzeczenia niezdolności do pracy. W grudniu ubiegłego roku miałam komisję w ZUS-ie. O przebiegu nie wspomnę bo szkoda słów, Pani doktor powinna chyba odpocząć
Moje pytanie jest takie: czy lekarz orzecznik nie powinien się znać na chorobach których dotyczy orzeczenie? Jak to jest że lekarz o specjalności alergolog orzeka o niezdolności chorego na raka po leczeniu, komentując do pacjenta "znane mi jest schorzenie"? Radioterapeuta pisze że rokowania są niepewne a orzecznik mówi "nic Pani nie dolega" ale łaskawie damy Pani rentę na 5 miesięcy (4 miesiące po leczeniu).
Czy to są normalne ZUS-owskie "praktyki" czy ja po prostu źle trafiłam? I czy jeśli będę się starać o przedłużenie tego okresu czy orzekać będzie ta sama Pani doktor?
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów w Nowym Roku |
Katarzyna73
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-08-23, 09:49 Temat: Porady rentowo-zasiłkowe etc. |
Dodam koniecznie, ponieważ napisałam to niejasno ... wszystko to co mam do zaoferowania jest w prezencie |
Katarzyna73
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-08-20, 09:32 Temat: Porady rentowo-zasiłkowe etc. |
Witam, jak w temacie ...
Mam do zaoferowania kilka medykamentów
1. Ensure - karton z zawartością jak w poniższym linku, brakuje jednej sztuki
http://nutrismed.pl/p/51/...-onkologia.html
2. Caphosol - dwa pełne opakowania
3. Panthenol spray- dwie sztuki z datą ważności do 01.2014
4. Nutridrink - 1szt wanilia i 1szt truskawka
5. maść tranowa - 1 opakowanie
6. [- - - -] (lek wydawany na receptę dlatego proszę o przemyślane decyzje co do tego leku)
7. radiosun - 1 opakowanie
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2013-08-22, 20:37 ]
Na tym forum nie wolno prowadzić obrotu lub wymiany leków dostępnych na receptę (Regulamin, cz. II, pkt 15). |
|
|