Autor |
Wiadomość |
Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
KasiaC
Odpowiedzi: 386
Wyświetleń: 105778
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-06-27, 12:35 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Gazda napisał/a: | W dniach 6-8 września nasza moderatorka Aniaha będzie przebywać w Polsce, i to jest poważny argument za tym terminem... |
To niepodważalny argument.
Czekamy więc na wieści z centrali |
KasiaC
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-06-24, 09:01 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
sonia21 napisał/a: |
DSS rzuci termin i się zlecimy dla chcącego nie ma nic trudnego czyż nie |
To prawda.
DSS w porozumieniu z Gazdą ustalą termin, najbardziej im pasujący, a my po prostu ustosunkujemy się do niego albo nie.
Trzeba brać pod uwagę, że nasz gospodarz wyruszył właśnie na 7 tygodniowy "urlop". |
KasiaC
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-06-04, 11:11 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Cytat: | No to kombinujcie który weekend Wam pasuje? |
Czekam na propozycję, bo mi i moim chłopakom każdy pasuje A że jedziemy znowu do Gazdy to wiedzieliśmy zanim wyjechaliśmy
[ Dodano: 2013-06-04, 12:13 ]
Cytat: | Nie wiem jak to się stało, że ja zaproszenia nie dostałam :( |
Bluesy, tu nikt nikogo nie zaprasza Zapisujesz się na listę, Gazda podaje numer lokum i się jedzie |
KasiaC
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-05-31, 15:19 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
erin29 napisał/a: | ch...em |
małgosia_43 napisał/a: | dytkiem |
Gazda napisał/a: | "mientkim" |
Jak go zwał tak go zwał wszyscy wiedzą o czy mowa
W moich stronach mówi się podobnie jak u erin29 |
KasiaC
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-05-23, 08:41 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Maciek76 napisał/a: | Nie tylko ,,cytrynówka,, Jeszcze to g....o zrobiło swoje
Gazda wie o czym mówię |
Cytat: | kmis757 napisał/a:
ale jak cosik mi się przypomina, to go ten szczupak do Popradu wciągnął |
Bo w Popradzie czysta woda, to i szczupaki siłacze |
KasiaC
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-05-21, 07:10 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
ewka1 napisał/a: | A spróbujcie następnym razem polatać beze mnie to Wam k.... nogi z d... powyrywam |
Zdjęcia ze spływu mam już "rozpakowane"-dużo kombinacji jak dla takiego osobnika jak ja , ale się udało. Tam jest również krótki filmik |
KasiaC
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-05-20, 09:39 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Witajcie i przepraszam, że dopiero dziś się odzywam, ale wczoraj byłam tak padnięta że jedyna myśl jak krążyła po mojej łepetynie to -wanna i wyrko
Kochani, dziękuję Wam za wspaniałe chwile, jesteście CUDOWNI!!
Brak mi słów na określenie tego wszystkiego co czuję
Z niecierpliwością czekam na kolejny termin Zlotu, bo jak znowu tak chcę |
KasiaC
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-05-17, 06:23 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
malgosia68, cleo33, a więc do zobaczenia wieczorem |
KasiaC
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-05-16, 11:43 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Bożenka napisał/a: | Pamitajcie o Nas wlepionych w monitorki |
Bożenko, gwarantuje, obiecuję i co tylko jeszcze mogę, że będziemy o Was pamiętać, a Ci który mogą % wypiją zdrówko
Jakaś nerwówka mnie bierze a wyjazd dopiero jutro
Torby przygotowane, a mąż patrząc jak się miotam stwierdził, że przymontuje koła do szafy Tylko czy to moje malusie autko pociągnie szafę
malgosia68, ewka1, ja też świeżynka, tzn jeżeli chodzi o zlot, a tak na co dzień to już średninka
Do zobaczyska. |
KasiaC
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-04-04, 19:52 Temat: IV zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Angel:), ja również zastanawiam się czy uda mi się kiedyś dotrzeć do Gazdy. Jak na razie mąż urobiony , ale poczekam jeszcze z zajmowaniem miejscówki na bliższy termin, poprzednie plany wzięły w łeb.
Jakby się udało, to było by |
|