1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 5
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
KasiaC

Odpowiedzi: 258
Wyświetleń: 77347

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-12, 10:18   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
kmis757 napisał/a:
Widać, że mały entuzjazm :| wśród Forumowiczów obecnym Zlotem udzielił się naszemu gospodarzowi...

Zoja 62 napisał/a:
Krzysztof, a forumowicze się cieszą bardzo i są pełni entuzjazmu, może przez skromność i powściągliwość tego nie okazują ;)

Krzysztofie chęci są, tylko ten cholerny czas nie sprzyja okazji :cry:
Szczerze mówiąc, to cały czas łudzę się nadzieją, że co nie co się ułoży i z partyzanta przyjadę na zlot.
KasiaC

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-09, 11:51   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Z ogromną przykrością muszę odwołać swoją obecność na wrześniowym zlocie. Jest mi niezmiernie przykro, tak bardzo chciałam poznać Was osobiście, a nie tylko wirtualnie. Niestety jednak życie czasami płata nam figle, a teraz dopadł mnie chichot losu.
Życzę wszystkim wspaniałego spotkania- zresztą nie może być inaczej.
KasiaC

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-05, 19:08   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Słowo się rzekło-wizyta w CO wypadła ok, Kaśka z chłopakami leci do Gazdy :D
Osoba zgłaszająca KasiaC
Ilość osób-3 -dwie dorosłe i jedenastolatek.
Nie wiem tylko, o której dotrzemy na miejsce, więc Gazdo prośba do Ciebie- zostaw dla nas chociaż koc na schodach ;)
KasiaC

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-06-25, 16:02   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Przepraszam,że nie pisze o wolnym miejscu ale-5 września mam kontrolę w CO i jeżeli będzie ok to jak najbardziej jadę ze swoimi chłopakami do GAZDY ;) , natomiast jeżeli było by coś nie tak.....tfu tfu...
Dlatego nie chce na razie nic nikomu proponować.

Część postów została wydzielona do wątku kciukowego Kasi. W tym wątku trzymajmy się konkretów, dzięki którym łatwiej będzie zorganizować zlot :) / absenteeism
KasiaC

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-06-24, 20:34   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Podobnie jak Aga.fo mam pytanko czy jako nowa mogę również zapisać się wstępnie na ten zlocik-?
Jeżeli tak to proszę zapisać - KasiaC+mąż + syn lat 11, bo dzieci chyba można zabrać? ;)

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron