Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak pęcherza moczowego |
Kajka
Odpowiedzi: 221
Wyświetleń: 88162
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2015-06-09, 16:54 Temat: Rak pęcherza moczowego |
Przytulam |
Kajka
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2015-05-22, 16:31 Temat: Rak pęcherza moczowego |
Tęcza , nic nie poradzę, ale jak jestem na forum i czytam to jestem z pozytywnymi myślami z Wami. |
Kajka
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2015-03-08, 17:29 Temat: Rak pęcherza moczowego |
Mój mąż też miał zaparcia.
Uregulował się stolec jak zaczął brać codziennie łyżeczkę lub dwie mielonego lnu . Żeby nie robić kleiku, to połykał sam len i popijał ciepłą herbatą. Jeszcze codziennie rano na czczo szklanka wody z miodem i cytryną- robię wieczorem i stoi przy łóżku.
Mąż ma też tz,zimne poty ziemne ręce i nogi, ale mocno schudł ze steresu. |
Kajka
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2015-03-04, 10:30 Temat: Rak pęcherza moczowego |
Tęcza , trzymaj się jestem z Wami. |
Kajka
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2014-11-14, 20:18 Temat: Rak pęcherza moczowego |
Ja Ci nic nie podpowiem, bo się po prostu nie znam, ale każda lepsza wiadomość jest dobra.
Mąż ma potężne bóle głowy tak gdzieś od dwóch miesięcy, praktycznie nie pomagają żadne leki, ale całkiem możliwe, że są to bóle związane z nerwicą lękową. Nie tak dawno, miał duszności i dopiero wizyta u czterech lekarzy uświadomiły mu, że to objawy nerwicy. |
Kajka
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2014-04-23, 13:43 Temat: Rak pęcherza moczowego |
tęcza napisał/a: | Trzymajcie kciuki! |
Trzymam
[następne komentarze] |
|