1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Życie z Leyomyosarcoma |
JustynaS1975
Odpowiedzi: 80
Wyświetleń: 73105
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2018-04-09, 12:06 Temat: Życie z Leyomyosarcoma |
|
JustynaS1975
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2016-09-11, 13:28 Temat: Życie z Leyomyosarcoma |
Część postów została wydzielona do wątku w dziale Tu trzymamy kciuki. Bardzo proszę o trzymanie się podziału na działy merytoryczne dotyczące choroby i leczenia pacjenta, oraz na działy niemerytoryczne.
Pozdrawiam serdecznie |
JustynaS1975
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2013-05-27, 12:06 Temat: Życie z Leyomyosarcoma |
Jak i również na pleśniawki w buzi (nie-oficjalny nie-medyczny) sposób to płukanie coca colą lub czerwonym wytrawnym winem (musi być gronowe) i oczywiście Nystatyna (do pędzelkowania) na receptę. panterkka napisał/a: | Granulocytów ostało mi się 450/mm3... |
I pewnie w tej sytuacji zastrzyk czynnik wzrostu.
Pozdrawiam |
JustynaS1975
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2013-05-23, 07:55 Temat: Życie z Leyomyosarcoma |
Panterkka, co prawda z czego innego się leczyłam i inne cytostatyki we mnie wlewano, ale po wielokrotnie byłam osłabiona i ciągle chciało mi się spać.
I ... sen to jedno 'z najlepszych lekarstw', w czasie snu organizm najlepiej się regeneruje. Także spać skoro organizm się domaga, po tym jak dostał w kość
Także spać póki można, bo jak wyjdziesz z choroby, to znów się jest w ciągłym niedospaniu
Pozdrawiam |
|
|