1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 14
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj
Johanka

Odpowiedzi: 436
Wyświetleń: 126676

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-05-15, 22:21   Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj
Madzia70 napisał/a:
Ja również dziękuję Wszystkim za obecność.
Przypominam Osobom, z którymi rozmawiałam, o przysłaniu PW z przypomnieniem tematów, na które mieliśmy porozmawiać. Nie wstydźcie się ;)
Pozdrawiam Gospodarza i Zlotowiczów - obecnych i przyszłych.

Pulchna blondynka w średnim wieku z trwałą ondulacją :twisted:

:) Bardzo śmieszne. Madziu, to była "krągła blondynka z trwałą ondulacją". Jasny gwint, mleko się rozlało, dobrze, że na talerzyk, bo zawsze można coś z tym zrobić:)
Pozdrawiam ciepło Ciebie i Twoją Rodzinę. Było mi bardzo miło poznać.
Przesyłam uściski.
Johanka

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-05-14, 21:21   Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj
małgosia_43 napisał/a:
Właśnie wróciliśmy i nie wyobrażamy sobie zlotu gdzie indziej. Gazda miej się na baczności- uściski dla wszystkich :tull:

Podpisuję się pod tym, co napisała Małgosia. Zlot może odbyć się tylko w Żegiestowie, bo inaczej być nie może. Byłam tam po raz pierwszy i już zgłaszam się na kolejny, wszystko jedno gdzie, byle u Gazdy :mrgreen: Tam jest tak pięknie, że nie wspomnę o "klimacie". Było CUDNIE. Dziękuję Wszystkim. Cieszę się, że dane mi było poznać Was.
Johanka

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-05-13, 23:24   Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj
Witajcie.
Właśnie niedawno powróciłam z Żegiestowa. Napiszę krótko, bo Morfeo nagabuje i przypomina złośliwie, że rankiem trzeba powrócić do rzeczywistości. BYŁO CUDNIE. Niech żałują Ci, którym los nie pozwolił być tu z nami. [no] Dziękuję za to, że mogłam uczestniczyć w tym szczególnym wydarzeniu. Gazdo, okazywanie wdzięczności bardzo mi się podoba [zacieszacz] Dziękuję za wszystko, co mnie spotkało w tym urokliwym miejscu. Żegiestów = zlot i Gazda [muza]
Johanka

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-05-09, 13:28   Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj
Gazda napisał/a:
1-4. - Magda DSS + zufed + połowa od Madzia70(203)
5-8. - Madzia70 z małżowinem i przychówkiem (207)
9-10. - kmis757 z małżowiną (18)
11-14. - sonia21 z Andrzejkiem + Dorotka i Tomek (11, 12)
15-16. - małgosia_43 z łonym (19)
17-19. - erin + piwożłop + Olo (3)
20-22. - Bercina córcia (17)
23-24. - Berta z przyległością (20)
25-27. - sylwia3 w sumie sztuk 3 (21)
28-29. - Krysiekn + koleżanka Asia (5)
30-33. - roman1130 z połowicą, córką i zięciem (15)
34-35. - Mikuś z moim mężem (2)
36-37. - KlaWik + mężusia (205)
38-39. - Johanka z chętną przyjaciółką + dwa brytany (4) - "czwórkę" przeniosłem specjalnie dla Johanki na parter. Liczę na to, że się odwdzięczy... :-D . Dwa brytany wybrały pozostanie w chałupie zamiast podróży dalekiej, więc nikt nie będzie pilnował Johanki ani jej chętnej przyjaciółki.
40-41. - Granda, Zb., suka (10)
42-43. - aguszek + (204)
44-45. - jo'a + smarkaty (14)

dobra... to chyba lista i układ ostateczny... :)

Hmm... Gazdo, co Ty gadasz:) Pewnie tylko jeden brytan pozostanie w chacie, ale mój, rzecz oczywista, ten ładniejszy potwierdza swą obecność i zamierza oznaczyć żegiestowskie okolice:) Poza tym, ciekawa jestem, co to będzie, gdy już zaczniemy się odwdzięczać za okazaną dobroć w postaci "czwórki:) Możesz być pewny, że dobry nastrój zapanuje na długo w pensjonacie.:D Pozdrawiamy serdecznie i już pakujemy kremiki, balsamiki i insze "specyfiki". Będziemy na pewno, a dobry humor i chęci na wspaniałe spotkanie okażemy szybciutko.

[ Dodano: 2012-05-09, 14:28 ]
:mrgreen:
Johanka

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-05-08, 13:40   Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj
Melduję, że obie z chętną przyjaciółką zameldujemy się na pewno. Jeden brytan także potwierdza obecność, a co do drugiego, to się "obaczy". Wyjeżdżamy z Łodzi w piątek, skoro tylko brzask nastanie. Co do wdzięczności, to... Gazda, postaram się nie zawieść Ciebie. Jednak, jeśli chodzi o spływ, to przypominam, że to raczej ciężki kaliber, więc proszę na mnie nie liczyć. Mogę w tym czasie ... :--: cokolwiek. O! Dajmy na to, pilnować parkingu :mhehm:
Bardzo się cieszę! :bravo"
Johanka

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-04-22, 00:03   Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj
Gazda, [wstydnis] No to, bardzo dziękuję. Co do "odwdzięczy się"... :omondieu: dam radę. Trza mieć klasę. Pozdrawiam.
Johanka

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-04-20, 21:55   Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj
Gazda, Nie wiem, czy "cztery" jest na parterze. Jest może? Jeśli nie jest, hmmm, No to TRUDNO. ( Żeby nie było, że marudzę.) teraz już biorę wszystko z pokorą:(

[ Dodano: 2012-04-20, 23:06 ]
( Ale parter byłby mile widziany.)
Johanka

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-04-12, 15:03   Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj
Gazda, A mnie i mojej "chętnej" przyjaciółce żadne gromy i betony nie staną na drodze, by zrezygnować z obecności na zlocie. Pod znakiem zapytania jest za to pobyt brytanów, ale to chyba nie jest problem wielkiej wagi. Już nie mogę doczekać się, by Was wszystkich poznać. Czekam niecierpliwie |cwaniak|
Pozdrawiam serdecznie.
Johanka

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-03-21, 15:40   Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj
DumSpiro-Spero napisał/a:
jo_a napisał/a:
jedenastolatek pływał W Popradzie

Nie tylko :roll: [kwadr]

Obrazek

jo_a napisał/a:
Wody jest... PO cycki

Taaa, to co wyżej widać to raczej wyjątek (którego trzeba było rzecz jasna skosztować :-D :mrgreen: ).

Johanka napisał/a:
Jedyne na co mnie stać, to zamoczenie nóg i to tylko po kostki

Pożyjemy - zobaczymy [kwadr] [ostr]

O Matko Kochana... Jeśli w ogóle to się uda, to będzie niezły cyrk :--: Dobrze, że mam jeszcze nieco czasu na ochłonięcie i ewentualne przygotowanie psychiczne. Uwaga! Będzie ciężko :evil:

[ Dodano: 2012-03-21, 15:41 ]
Magdusiu... :mrgreen:
Johanka

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-03-20, 19:48   Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj
Kochani, to z pewnością niezapomniane przeżycie, ale... Dla mnie woda to tylko w kranie, wannie, prysznicu, butelce i przetworzona na róże takie. Jedyne na co mnie stać, to zamoczenie nóg i to tylko po kostki |mad1|
Johanka

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-03-20, 19:09   Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj
Witam ślicznie. Tak sobie czytam i czytam:) Mordka mi się uśmiecha i bardzo cieszę się, że też będziemy z brytanami gościć na zlocie. Już mam wielką chrapkę na wszystkie atrakcje, jakie SzanownyGazda, nam szykuje. Jednak ja za wszelkie skarby świata nie dam namówić się na żaden spływ, bo chronicznie i od zawsze bardzo boję się wody:(, więc uprzejmie proszę nie ujmować nas w "grafiku".plamiasta, natomiast to z pewnością zapobiegliwa Kobietka, bo już martwi się o nasze "samopoczucia" związane z "dniem następnym":) W związku z tym, ja również postaram się o jakieś fajne "kwaśnotki". Bardzo, bardzo cieszę się, że spędzę z Wami te kilka dni.
Pozdrawiam mocno i z niecierpliwością czekam na maj:)
Johanka

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-03-18, 01:30   Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj
Niemiecka polówka też ma miejsca. No, może miejsce. Chętna przyjaciółka+ 2 brytany i ja to 4. 4 miejsca to nie 5. Zatem... Mogę wziąć jednego człowieka:) Zapraszam chętnych:)
Johanka

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-03-11, 00:51   Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj
Hmm... Już one cieszą się, że nazwano je Brytanami:)))))))))))) Cóż, stareńkie pudliczki miniaturki na miano Brytanek już uśmiechają się szczerząc resztki swego uzębienia:). Dziękujemy i wszystkie cztery przybędziemy. Pozdrawiamy Gazdę i Jego Najbliższych:)
Johanka

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-03-10, 23:00   Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj
Chętnie dołączę się, ale mam pytanie... Czy dwa maleńkie, nieszczekliwe i nieszkodliwe pieski mogłyby też odwiedzić Gazdę? Jeśli tak, to jestem chętna z moją przyjaciółką. Razem raźniej:) Pozdrawiam

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron