1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
JaInka
Odpowiedzi: 217
Wyświetleń: 75028
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-02-25, 19:29 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
agni5 napisał/a: | Tylko ta data źle mi się kojarzy,bo właśnie w ubiegłym roku 2 marca dowiedzieliśmy się,że tata ma nowotwór..... |
Agni, niech Ci się wszystko ze wszystkim nie kojarzy - bo tylko psujesz sobie krew. Może właśnie ten serdeczny gest jest o wiele bardziej znaczący...
Pozdrowienia dla Ciebie i taty. |
Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
JaInka
Odpowiedzi: 217
Wyświetleń: 75028
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-02-17, 15:56 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
Agni - piszę serio. Te koszmary nocne to może być alarm w związku z Twoim przemęczeniem. Zadbaj o siebie - bo niedospana, rozsypana, zdenerwowana nikomu nie pomożesz. Pogadaj o tym z kimś bliskim. Może weekendowy wyjazd, może spotkanie koleżeńskie albo duże "wyjście".
Prooooszę.
A co do witamin w chorobie onkologicznej. Jestem przekonana, że jest to choroba mocno indywidualna i warto pytać prowadzącego lekarza o WSZYSTKO, co się zażywa, włącznie z każdą witaminką. Przykładem negatywnym jest u Bilobil spokojnie przeze mnie przyjmowany przy problemach z krzepliwością.
Pozdrawiam serdecznie |
|
|