1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: psychoonkologia wg. Simontona |
JaInka
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 7537
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2009-03-23, 21:45 Temat: psychoonkologia wg. Simontona |
PS. Wiadomość dotyczy oczywiście Warsztatów wg Simontona w Warszawie |
Temat: psychoonkologia wg. Simontona |
JaInka
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 7537
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2009-03-23, 21:44 Temat: psychoonkologia wg. Simontona |
Pisałam już o tym, ale powtórzę. Szczególnie, że mam w tym interes. Mianowicie zapisałam się na warsztaty Simontona, a grup[a się wykrusza. Jak będzie za mała - to znowu czekanie a czekać nie mam czasu).
Warsztaty organizuje Akademia Walki z Rakiem. Warszawa, ul. Kasprowicza 16 (przy metrze Słodowiec). Tel. 022-633 98 54. Są bezpłatne (fundacja), choć chętnie przyjmą 1 % z podatku choćby na remont łazienki.
Zajęcia są prowadzone w systemie cotygodniowym, 2 godziny. Ja byłam pierwszy raz we czwartek od 16,45 do 18,45. Prowadziły dwie panie psychoonkolożki. Pogoda ohydna, więc podobno dwie osoby nawaliły. Były trzy panie "piersiowe" i ja "płucna". jedna pani bardzo młoda, jedna stara i dwie "balzakowskie".
Zajęcia wyglądają ciekawie. Nie czytałam nic o programie, bo wydaje mi się, że w ten sposób - nieprzygotowana - więcej skorzystam. Poza tym fajnie wymienić informacje co do chemii, naświetlań i w ogóle różnych codziennych zachowań. Mają być też spotkania z rehabilitantem - dla mnie ważne, bo wcześniej biegałam, a teraz boję się wręcz energiczniej ruszać, dietetyczką i wizażystą. To ostatnie szczególnie ważne, choć nie bardzo wiem - po co. ..
Więc namawiam - rak i stopień zaawansowania dowolny.
Pozdrawiam serdecznie |
|
|