1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 2
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: gizela79 - komentarze
Honorata

Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 8599

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-06-23, 12:34   Temat: gizela79 - komentarze
Pracuj kochana i pomyśl, że mama jest z Ciebie dumna. Bo jesteś osobą która chce i umie pracować. I głęboko w to wierzę, że mama i tak jest przy Tobie i choć nie widzisz jej i nie słyszysz, to jest przy Tobie w każdej chwili. Będzie przychodzić do Ciebie co jakiś czas we snach. Dla mnie to nie jest koniec. Jest po prostu INACZEJ. Ja mam tak z ukochanym dziadkiem, który był mi jak ojciec. W letnie upalne dni zamykam oczy i czuję go w zapachu roślin, zapachu chleba, widoku czereśni...On jest w każdej tej małej rzeczy. Dla mnie jest to niekomfortowe bo nie mogę go zobaczyć. Ale jemu po tamtej stronie jest dobrze, napewno. Mój mały synek nosi jego imię. To jak dotyk ręki z za zamkniętych drzwi. Nie widzisz, nie słyszysz, ale wiesz, że ten ktoś tam jest. Pozdrawiam serdecznie :flow:
  Temat: gizela79 - komentarze
Honorata

Odpowiedzi: 27
Wyświetleń: 8599

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-06-14, 21:19   Temat: gizela79 - komentarze
:/pociesza:/ Trzymaj się jakoś skarbie. Dasz radę. Z czasem ból będzie bardziej do zniesienia. Naprawdę. I pamiętaj nie jesteś sama. Pisz do nas jeśli czujesz że będzie Ci ciężko. Ściskam. |przytula|

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron