1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: jak dalej żyć? |
Gonia
Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 18955
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-03-06, 10:49 Temat: jak dalej żyć? |
pchelka, |
Gonia
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-02-23, 10:22 Temat: jak dalej żyć? |
pchelka, Wieczny odpoczynek racz Jej dac Panie,a Swiatlosc wiekuista niechaj Jej swieci...
Tule cie do serduszka.Małgoś |
Gonia
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-02-20, 14:43 Temat: jak dalej żyć? |
Kochane trzeba wierzyc..moj tatus walczy od diagnozy choroby od 27 wrzesnia..lekarze mowili ze statysyki to tak pol roku do roku...na chwile obecna czekamy na wizyte w marcu od grudnia(jesli chodzi o CO ) a Tatus usmiechniety,zyje normalnym zyciem ma przemyslenia ..jest tylko czlowiekiem,,ale sie nie poddaje!!! Ja tez modle sie bo wiem ze lekarze zycia nie dawali wiec mam gdzies ich statystyki.Pan Bog ma swoje..My jestesmy zdrowi,wle co z tego?kazdego dnia wychodzimy do pracy i mozemy juz nie dotrze do domu..Bog jeden wie;-))) Wiec nie ma co sie zalamywac,tylko walczyc z tym raczyskiem i prosic Boga o czas.. |
|
|