1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 22
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Gazda

Odpowiedzi: 258
Wyświetleń: 77347

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-13, 12:46   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
No to zamiast zazdrościć, wsiadaj w maszynę, i wio... :)
Gazda

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-09, 18:20   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
cleo33 - szt 2 pokój nr. 11
Zoja62 - pokój nr. 10
DSS - szt 3 pokój nr. 17
sonia21 - szt 2 pokój nr. 18
KlaWik - szt 5 pokój nr. 201 i 204
kmis757 - szt 2 (plus dwa a może nawet trzy koty-alkoholicy ;) ) pokój nr. 205
Berta - szt 3 pokój nr. 2
małgosia_43 - szt 2 (Łódź, 2 wolne miejsca) pokój nr. 19
dorcia72 - szt 2 + pies pokój nr. 14
Mark - szt 1 (Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) 3, nawet 4 miejsca)
Mikuś szt 2 + grzeczny i spokojny kot (Pruszków, koło Warszawy) pokój nr. 12 MOŻE BY KTOŚ ICH ZABRAŁ SAMOCHODEM?
granda - szt 2 + suka (miejsc i tak nie mają, bo pojadą przez Śląsk) pokój nr. 20
Roman1130 szt 2 Alwernia (3 miejsca) pokój nr. 5

zaktualizowane :-)
Gazda

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-09, 12:19   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Jeśli chodzi o Zoję, to ja się przysunę do ściany :mrgreen:
Gazda

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-09, 12:05   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
cleo33 - szt 2 pokój nr. 11
Zoja62 - pokój nr. 10
DSS - szt 3 pokój nr. 17
sonia21 - szt 2 pokój nr. 18
KlaWik - szt 5 pokój nr. 201 i 204
agah2o - szt 3 (Łódź, 1 lub 2 miejsca do zajęcia) pokój nr. 21
kmis757 - szt 2 (plus dwa a może nawet trzy koty-alkoholicy ;) ) pokój nr. 205
Berta - szt 3 pokój nr. 2
małgosia_43 - szt 2 (Łódź, 2 wolne miejsca) pokój nr. 19
dorcia72 - szt 2 + pies pokój nr. 14
Mark - szt 1 (Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) 3, nawet 4 miejsca)
Mikuś szt 2 + grzeczny i spokojny kot (Pruszków, koło Warszawy) pokój nr. 12 MOŻE BY KTOŚ ICH ZABRAŁ SAMOCHODEM?
granda - szt 2 + suka (miejsc i tak nie mają, bo pojadą przez Śląsk) pokój nr. 20
Roman1130 szt 2 Alwernia (3 miejsca) pokój nr. 5

Chyba nic nie pomyliłem...
Gazda

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-05, 07:46   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Doskonale pamiętasz. Koszt pobytu to: nocleg 20 pln, śniadanie 10, obiad/obiadokolacja 20, kolacja 10, pokoje oczywiście z łazienkami. Zaraz wkleję listę uczestników.
Gazda

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-09-04, 19:48   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
KlaWik, te 3 to Twój przychówek? Jeśli tak, to jak duży, i czy można w osobnym pokoju?
Gazda

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-08-29, 12:33   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
No, kochani - przyszedł czas na weryfikację Waszych zgłoszeń. Jeśli komuś plany się zmieniły - proszę, piszcie, żeby nie blokować miejsc. Nowi chętni - proszę się dopisywać, wieczorkiem zaproponuję rozkład pokoi.
Gazda

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-07-29, 06:57   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Jasne że można, trzeba tylko dłużej gotować, bo żylasty będzie... :-D
Gazda

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-07-28, 19:32   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Wszystkie zwierzaki mile widziane oczywiście :)
Gazda

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-06-25, 14:55   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Oczywiście :-D
Gazda

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-06-23, 20:17   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
wyzdrowiałem już, ale świetnie Ci idzie, nie chciałem przeszkadzać... ;)
Gazda

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-06-18, 19:42   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
A może ktoś to ogarnąć? Mam koszmarną infekcję...
Gazda

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-06-17, 20:37   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
wtedy oczywiście trzeba by kierowcy zapewnić wikt i opierunek - nie ma z tym problemu :)
Gazda

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-06-16, 17:40   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
We wrześniu - kiedy chcecie? 14-16? Zarezerwuję ten termin, jeśli będzie odpowiadał większości. W przypadku nie uzyskania finansowania od sponsorów, mogę zaproponować cenę noclegu 20 pln/os/doba, posiłki - 10 pln śniadanko, 20 pln obiad, jeśli chodzi o kolacje grillowe, to spróbuję ponownie nakręcić masarnię w której się zaopatruję. Również jeśli chodzi o spływ pontonowy - pogadam z sąsiadem, żeby cenę opuścił albo zrobił ze zwrot kosztów transportu. I tyle mogę zagwarantować jak na razie. Czytałem o chęci dofinansowania przejazdu busem do mnie z Warszawy (o ile dobrze Kmisa zrozumiałem). Kto zajmie się poszukiwaniem firmy świadczącej tego rodzaju usługi, która by zrobiła nam to gratis? Najlepiej transport do mnie z Wawy, powrót, no i może udało by się wycieczkę zrobić do Starej Lubovli czy Bardejowa... Pomysł był Kmisa, to może zrobisz rozeznanie w temacie Krzyśku?
Gazda

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-06-15, 18:27   Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS
Ze sponsorami to jest tak, że trochę trzeba czekać na pieniążki, więc albo ktoś z własnej kieszeni zapłaci za busa, i będzie czekał na zwrot pieniędzy (nie znam przewoźnika który może czekać 2 miesiące na zapłatę), albo należy nieco realniej do tematu podejść. No i rozmawiać o darowiznach trzeba ze dwa miesiące przed zlotem. Mam taką sugestię... zanim ten wątek zamieni się w giełdę genialnych pomysłów, wykonajcie jeden czy dwa telefony, zapytajcie o ceny w ośrodkach, konieczność i wysokość zaliczek, spytajcie o stawki przewoźników i czasy płatności faktur. Administracja nie koniecznie jest od tego, by pieniądze na zlot załatwić - nasze kochane Panie i Panowie mają wiele naprawdę ważnych spraw na głowie. Oczywiście nie wątpię, że jeśli będzie tylko taka możliwość, otrzymamy wsparcie od Administracji, ale stanie z wyciągniętą ręką jest nie na miejscu. Jeśli macie jakieś pomysły - spróbujcie je realizować.

Strona 1 z 2
Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron