Autor |
Wiadomość |
Temat: Wspomniano o nas :) |
Gazda
Odpowiedzi: 172
Wyświetleń: 72475
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-02-15, 12:11 Temat: Wspomniano o nas :) |
Ja się z Wami zupełnie nie zgadzam. Audycja prowadzona była w sposób profesjonalny. Prowadzący nie był specjalistą, poziom jego wiedzy był taki, jak przeciętnego słuchacza. To specjalistów zaproszono do studia - oni mieli wiedzieć. Tam, gdzie zwykły Kowalski dziwił się, dziwił się i dziennikarz, co nie znaczy wcale, że był nieprzygotowany. Taka była formuła audycji. Byli eksperci, był i dziennikarz stojący po stronie przeciętnego Kowalskiego, który kiedyś może trafić w tryby leczenia paliatywnego. Taka formuła dodaje barw i emocji. A to lepsze i ciekawsze niż spotkanie gadających głów. Było super, i było profesjonalne. |
Gazda
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-02-14, 22:22 Temat: Wspomniano o nas :) |
Wyszło super moim zdaniem... Ale fakt - mogli podać numer telefonu, nie wiedziałem gdzie dzwonić... |
Gazda
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-02-02, 07:32 Temat: Wspomniano o nas :) |
Jak to DumSpiro-Spero napisał/a: | coś tu jest nie tak?... | ??
Przecież wszystko jest ok. CO nie przynosi strat. |
Gazda
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-02-01, 23:09 Temat: Wspomniano o nas :) |
Oj tam nieludzkie... przecież liczy się bilans. A my jesteśmy drogimi pacjentami, więc... |
Gazda
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-01-04, 16:21 Temat: Wspomniano o nas :) |
Leczenie bólu jest zbyt rozległym tematem, dlatego powinni zajmować się tym anestezjolodzy, specjaliści medycyny paliatywnej, oraz specjalizujący się w walce z bólem. Onkolog powinien leczyć choroby nowotworowe. |
Gazda
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-04-04, 22:45 Temat: Wspomniano o nas :) |
ja to nic nie napiszę, bo się okaże, że miętki jestem, a to nie pasuje do mojego wizerunku
[ Dodano: 2012-04-04, 23:54 ]
a poza tym... zufed... jesteś WIELKA |
|