1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 6
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Wspomniano o nas :)
Gazda

Odpowiedzi: 172
Wyświetleń: 72475

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-02-15, 12:11   Temat: Wspomniano o nas :)
Ja się z Wami zupełnie nie zgadzam. Audycja prowadzona była w sposób profesjonalny. Prowadzący nie był specjalistą, poziom jego wiedzy był taki, jak przeciętnego słuchacza. To specjalistów zaproszono do studia - oni mieli wiedzieć. Tam, gdzie zwykły Kowalski dziwił się, dziwił się i dziennikarz, co nie znaczy wcale, że był nieprzygotowany. Taka była formuła audycji. Byli eksperci, był i dziennikarz stojący po stronie przeciętnego Kowalskiego, który kiedyś może trafić w tryby leczenia paliatywnego. Taka formuła dodaje barw i emocji. A to lepsze i ciekawsze niż spotkanie gadających głów. Było super, i było profesjonalne.
Gazda

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-02-14, 22:22   Temat: Wspomniano o nas :)
Wyszło super moim zdaniem... Ale fakt - mogli podać numer telefonu, nie wiedziałem gdzie dzwonić...
Gazda

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-02-02, 07:32   Temat: Wspomniano o nas :)
Jak to
DumSpiro-Spero napisał/a:
coś tu jest nie tak?...
??

Przecież wszystko jest ok. CO nie przynosi strat.
Gazda

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-02-01, 23:09   Temat: Wspomniano o nas :)
Oj tam nieludzkie... przecież liczy się bilans. A my jesteśmy drogimi pacjentami, więc...
Gazda

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-01-04, 16:21   Temat: Wspomniano o nas :)
Leczenie bólu jest zbyt rozległym tematem, dlatego powinni zajmować się tym anestezjolodzy, specjaliści medycyny paliatywnej, oraz specjalizujący się w walce z bólem. Onkolog powinien leczyć choroby nowotworowe.
Gazda

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2012-04-04, 22:45   Temat: Wspomniano o nas :)
ja to nic nie napiszę, bo się okaże, że miętki jestem, a to nie pasuje do mojego wizerunku :)

[ Dodano: 2012-04-04, 23:54 ]
a poza tym... zufed... jesteś WIELKA :mrgreen:

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron