Autor |
Wiadomość |
Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
DumSpiro-Spero
Odpowiedzi: 258
Wyświetleń: 77269
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-09-19, 07:17 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
"Kopsnęliśmy" się przedwczoraj, bo od Gazdy bardzo blisko, na Lomnické sedlo
(następnym razem będzie Lomnický štít ):
Eeech, ten świat u naszych stóp...
|
DumSpiro-Spero
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-09-13, 09:32 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Zobacz relację z I Zlotu Forumowiczów Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO oraz II Zlotu Forumowiczów Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO.
Nie bądź z problemem sam - dołącz do nas
Mamy jeszcze kilka wolnych miejsc!
W planie:- 2-3 dni w Pensjonacie nad rzeką Poprad (z okien widać Słowację)
- wieczorny grill (góry, szum lasu i... my)
- inne tajemnicze atrakcje (już ja wiem, co Gazda szykuje )
- dla chętnych wycieczka na Słowację na szczyt Łomnicy, drugiego co do wysokości szczytu Tatr (to blisko!)
- możliwość porozmawiania otwarcie o tym co związane z chorobą nowotworową - o leczeniu, o obawach, o wszystkim co niepokoi
- dla chętnych - wykład dot. znaczenia relacji lekarz - pacjent w terapii onkologicznej ( w "wersji" dla dziennikarzy
» tutaj « )
Napisz w tym wątku lub zadzwoń do nas:
668 557 948, 511 49 46 57
Zapraszamy na III Ogólnopolski Zlot Forumowiczów Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO (14-16 września 2012) |
DumSpiro-Spero
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-09-05, 11:11 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Osoba zgłaszająca: | DSS, szt. 3 (ja na Zlot, reszta "do wujka Artura" ) |
Ilość osób jadących: | 3 |
Skąd jedziemy: | Gdańsk |
Ilość wolnych miejsc w samochodzie: | 1 |
Trasa: | Gdańsk → Toruń → Włocławek → Łódź → Częstochowa → Katowice → Kraków → Żegiestów |
|
DumSpiro-Spero
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-16, 21:54 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
sarenka napisał/a: | Czy ja też mogłabym przyjechać,gdyby to było nie wcześniej jak 14 września? |
cleo33 napisał/a: | Ja 2 osoby już również zaklepuję tym razem nie odpuszczę |
Jeśli Zlot odbędzie się w Żegiestowie to zapraszam do wspólnego auta (z Gdańska, przez Śląsk) |
DumSpiro-Spero
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-15, 11:59 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
roman1130 napisał/a: | szukajmy sponsorów ale szukajmy też nowych ośrodków |
Proponuję odwrotną kolejność
Sponsorowi należy przedstawić gotowy już kosztorys (a więc mieć "dopiętą" propozycję) - z tym, że trzeba mieć świadomość, iż im lepiej wynegocjowane ceny tym większa szansa na uzyskanie zgody sponsora
Poszukiwanie sponsorów proponuję pozostawić Fundacji - w zasadzie nie musimy ich specjalnie szukać, bo są . Kluczową kwestią pozostaje uzyskanie ich zgody na finansowanie rozsądnego projektu. |
DumSpiro-Spero
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-14, 19:44 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
asia77 napisał/a: | A możesz jaśniej Kmis bo za bardzo nie jarze |
Wytłumaczę zatem, bo ja chyba pojmuję o co chodzi i popieram
Prosimy o propozycje:- Miłego i sprawdzonego miejsca
- Cenowo zbliżonego do ośrodka, z którego dotąd korzystaliśmy
- Z ofertą pokoi dla co najmniej 50 osób (zaproponowany ośrodek w Dąbrównie nie spełnia tego kryterium, cenowego zresztą również).
|
|