1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: XII Zlot Forumowiczów nad Popradem - zapraszamy Wszystkich |
DumSpiro-Spero
Odpowiedzi: 99
Wyświetleń: 61156
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2017-03-31, 09:32 Temat: XII Zlot Forumowiczów nad Popradem - zapraszamy Wszystkich |
Asbaria napisał/a: | 10. Asbaria z mężem i dwójką dzieci
Już się nie mogę doczekać!! |
Wspaniale!
marzena66 napisał/a: | wszyscy chwalą, sprawdzimy czy nas nie oszukują |
Zobaczysz, powąchasz, pomacasz, posmakujesz... I potem będziesz uporczywie wracać |
DumSpiro-Spero
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2017-03-27, 21:04 Temat: XII Zlot Forumowiczów nad Popradem - zapraszamy Wszystkich |
marzena66 napisał/a: | 9. Marzena66 ze swoją drugą połową. |
Yes, yes, yes ! |
DumSpiro-Spero
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2017-03-23, 23:58 Temat: XII Zlot Forumowiczów nad Popradem - zapraszamy Wszystkich |
Gazda napisał/a: | i tutaj pojawił mi się znienacka pomysł na gołą babę wyskakującą z tortu... |
Hmmm...
Poproszę potem o drugi tort... Stosowny dla mojej płci. Nie mam urodzin, ale powód się znajdzie... I pewnie koleżanki poprą... |
DumSpiro-Spero
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2017-03-22, 17:57 Temat: XII Zlot Forumowiczów nad Popradem - zapraszamy Wszystkich |
Kochani, otrzymujemy pytania jak zapisać się na Zlot.
Najlepiej wpisać się w tym wątku (napisać: "Hej mili moi, będę z Wami. Ja (i tu ewentualne dodać: mąż, szwagier, teściowa, dziewczyna, dzieci wnuki - można pominąć szczegóły byle podać ilość , ważne przy rozdysponowywaniu pokoi) - zamierzamy z Wami pogapić się na Słowację z okna, zjeść grilla i posłuchać szumu Popradu, spłynąć tym Popradem (ponton, kajak, kto co woli) i zostać członkiem forumowej rodziny
Zapraszamy!! |
DumSpiro-Spero
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2017-02-25, 20:42 Temat: XII Zlot Forumowiczów nad Popradem - zapraszamy Wszystkich |
Termin: 5-7 maja
Miejsce: to co zwykle, magiczne (Żegiestów, Łopata Polska, za oknem rzeka Poprad i Czechy...)
Byłam na 9 zlotach i tak, wiem, że na ostatnich dwóch nie udało mi się być. Zamierzam się teraz zrehabilitować . Będę z dwiema moimi suczkami, Kają - którą wielu z Was zna i Abrą , która ma obecnie 8 miesięcy i wygląda tak...
Zapraszamy Wszystkich, którzy jeszcze na Zlotach nie byli - dołączcie do nas. To wspomnienie na całe życie, jedyne w swoim rodzaju. I kojące uczucie bycia wśród "swoich", to znaczy tych, którzy bardzo się rozumieją.
Bo wszyscy przeżyliśmy lub przeżywamy to samo i to bardzo łączy.
Tak było na poprzednich Zlotach:
» Zloty Forumowiczów Forum Onkologicznego DUM SPIREO SPERO - wspomnienia «
Ok, listę zapisów uważamy za otwartą. |
|
|