1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak przełyku |
Cyntia
Odpowiedzi: 189
Wyświetleń: 123943
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-08-25, 18:38 Temat: Rak przełyku |
Tak trzymaj. Pesymizmem niewiele da się zdzialać, a smutne myśli nie pomogą przetrwać trudnych chwil.Ciężko jest calkowicie się od nich uwolnić, ale trzeba się baaardzo mocno starac aby ' poprzeganiac je na cztery strony świata." Trzeba cieszyc się każdą wspólnie spędzona chwilą.Po prostu rodzina musi być razem w zdrowiu i tym bardziej chorobie Tak bardzo lubię czytać pozytywne nowinki od Was Sciskam bardo mocno Całą Waszą rodzinkę..... |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-08-24, 21:50 Temat: Rak przełyku |
ASIA.... |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-08-12, 16:42 Temat: Rak przełyku |
Asiu ja wiem że realia polskiej służby zdrowia są ... jakie są. Mimo tego jakoś nie mogę się z tym pogodzić i dostosować do tej naszej rzeczywistości
'Kibicuję" Wam wiernie i czekam na dalsze ( mam wieeelką nadzieję lepsze) nowiny |
Cyntia
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-08-09, 22:11 Temat: Rak przełyku |
Asiu, jestem pelna podziwu dla Ciebie. Jesteś taka mlodziutka a jednocześnie tak dojrzała i dzielna. Gdy pomyślę sobie jak glupiutkim i beztroskim dzieciakiem byłam w twoim wieku....Dzieckiem, ktore nie miało żadnych problemow i nie wiedzialo z jak poważnymii kłopotami muszą zmagac się inni ludzie Brakuje mi słów aby wyrazić jak bardzo mi imponujesz, tak doskonale radząc sobie z podwojnym nieszcześciem, ktore spadlo na Wasza rodzinę. Bardzo mocno ściskam swoje kciuki i cały czas myślami jestem z Tobą, Twoim Tatusiem i Mamusią |
|
|