Autor |
Wiadomość |
Temat: mięsak ból biodra |
Cyntia
Odpowiedzi: 1317
Wyświetleń: 377242
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-08-10, 19:48 Temat: mięsak ból biodra |
Zuziu, o Tobie nie da się tak szybko zapomnieć Kurcze, szkoda że ta nieznośna noga, nie potrafi się choć na trochę uspokoić. Nic mądrego nie mogę poradzić ale ściskam Cię mocno ( tylko tyle potrafię ) Buziaki |
Cyntia
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-07-29, 15:47 Temat: mięsak ból biodra |
Zuziu ja tez się niesamowicie cieszę z ożywienia tego śpioszka. Absolutnie nie zamierzam naciskać czy coś takiego, chcę Ci tylko powiedzieć że jesteś wyjątkową osobą i jestem dumna że Cię znam (choćby wirtualnie ) |
Cyntia
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-06-17, 07:43 Temat: mięsak ból biodra |
Jako kolejny urodzinowy gość pragnę złożyć Ci najserdeczniejsze życzenia. Podpisuję się pod wszystkimi poprzednimi wypowiedziami. Zuziu pozostań na zawsze tak dzielną , energiczną, radosną i wspaniałą osóbką jaką jesteś, a zdrowko, szczęście oraz życzliwi ludzie dookoła niech nigdy Cię nie opuszczają.
|
Cyntia
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-05-28, 18:24 Temat: mięsak ból biodra |
Zuzia, kochanie ja rownież myślę o Tobie.... Trzymaj się mocno i nie poddawaj |
Cyntia
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-04-29, 11:52 Temat: mięsak ból biodra |
Zuza, ja też jestem nowa, ale Twoj wątek przyciąga jak magnes Jesteś wyjątkowa. Takich osób potrzeba w naszej służbie zdrowia i codziennym życiu, dlatego bardzo się cieszę że w końcu znajdziesz się w miejscu przeznaczonym dla Ciebie . Gratuluję ci nowej pracy.Będę trzymać kciuki, aby wszystko ukladało się dobrze zarówno z pracą jak i ze zdrówkiem. |
Cyntia
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-04-28, 19:35 Temat: mięsak ból biodra |
Jeśli paluszek się zmęczy, masz jeszcze 9 innych w zapasie:) Jesteś wyjątkowo silna kobietka i na pewno dasz sobie radę. Pozdrawiam. |
|