Autor |
Wiadomość |
Temat: BeataM - komentarze |
BeataM
Odpowiedzi: 58
Wyświetleń: 15667
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-01-03, 21:52 Temat: BeataM - komentarze |
Kasiu, Czkaweczko... dziękuję za pamięć i życzenia...
Kochane... również zyczę Wam w Nowym 2012 Roku więcej powodów do uśmiechu...
Nadziei na przyszłość...
Wiary w sercu i światełka w mroku...
Dużo zdrówka dla Was i Waszych Bliskich i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń...
Przytulam Was mocno
Beata
ps. Dzisiaj gdyby moja Mamunia żyła, skończyłaby 60 lat... Bardzo mi Jej brakuje...
Niedługo Czkaweczko będziemy miały pierwszą rocznicę... Ty w lutym, ja w marcu...
Ściskam! |
BeataM
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-17, 00:04 Temat: BeataM - komentarze |
Dziękuję Kasiu
przesyłam buziole |
BeataM
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-16, 23:42 Temat: BeataM - komentarze |
Dziekuję Kobietki
Czkaweczko Tobie szczególnie dziękuję bo decyzja o hospicjum naprawdę bardzo wiele mnie kosztowała i strasznie to przeżywam... tym bardziej że od przyszywanej ciotki usłyszałam rzecz okrutną... zadzwoniła do mnie i powiedziła że oddałam Mamę do wykańczalni... Ile ja łez przez to wylałam a ta jedza jeszcze mnie dobiła! Nie wiem czemu ludzie są tacy podli??
Gdyby nie nasze forum chyba zwariowałabym już dawno...
Pozdrawiam wszystkich i ściskam mocno |
BeataM
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-03-16, 16:26 Temat: BeataM - komentarze |
dziękuję Wam dziewczynki... |
BeataM
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-02-28, 00:20 Temat: BeataM - komentarze |
Przepraszam, że się nie odzywam... nic złego się nie dzieje, jestem tylko bardzo przemęczona... Staram się trochę odpocząć...
Dziękuję Dziewczynki za pamięć |
BeataM
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2010-12-15, 14:56 Temat: BeataM - komentarze |
Martusiu kochana...
Jesteś bardzo młodą kobietą ale bardzo dojrzałą i mądrą... To jak opiekowałaś się ciężko chorą Mamusią zasługuje na duży szacunek... To świadczy o Twojej wielkiej miłości do Mamy. Mama napewno była z Ciebie dumna i wiedziała, że bardzo Ją kochasz...
Martusiu... nie możesz nic sobie zarzucić... Nie jesteśmy w stanie wygrać z tym wstrętnym choróbskiem... Jestem tym przerażona bo wychodzi na to, że zawsze jeseśmy na straconej pozycji....
Zapewniłaś Mamusi wszystko co najlepsze i naprawdę nie mogłaś zrobić nic więcej... Przytulam Cię mocno |
|